Ukrainian Ottawa
-
Вітаю! YMCA
-
Доброго дня всім. Може хтось стикався з такою ситуацією. Сьогодні дивилась квартиру в оренду, написано було, що в будинку не палять, а в коридорах таких запах перегару чи не знаю навіть чого. Чи може просто будинок старий, чи то якісь хімікати травлять когось. Чи зникне цей запах? Навіть не знаю. Голова аж розболілась, поки цим довгим коридором йшла
-
Коли мені призначила X-ray chiropractor то сказала що то покривається OHIP. Але попередила що вони ще беруть fee за росшифровку, тобто опис. За нього прийдеться заплатити з власного карману 40 долл. Пробував зробити claim у свою страхову від роботи - відмовили. Дружині призначали X-ray від сімейного лікаря - то зовсім нічого не платили. Покрило OHIP
-
Нужна помощь. Мой ребенок пострадал во время обстрела. Сейчас Михаил находится в отделении с диагнозом: Минно-взрывная травма. Открытая черепно мозговая травма. Ушиб головного мозга II в. Субдуральная гематома. Состояние его очень тяжелое. Находится на ИВЛ. У него в мозговой ткани еще остался обломок. И когда он станет транспортабельный, его перевезут в Киев. Нужна сложная и дорогая операция. Он у меня единственный, мой муж его папа погиб на войне пол года назад. Я очень прошу помощи у кого есть возможность. Всем спасибо Карта. 5175477414356541 Марина Воловикова PayPal marinaukrain6
-
У минулому році за нас платило сіті 46 долл/день. Цього року ми сплачуємо лише невеличке fee 23.45 долл/місяць
-
Як ви шукали пільговий садочок?
-
Вам потрібно зайти на сайт цих двох скул боардів (на ваш вибір) і ввести свій постал код і тоді ви побачите до якої школи ви відноситесь відповідно до обраного вами скулбоарду: Ottawa Carlton District School Board або Ottawa Catholic District School Board
-
Цікавить оренда автомобіля на 1 місяць. Де шукати, щоб не за всі гроші світу?
-
Чоловік теорії здав за 1 раз, а практику 2 рази провалив. За рулем 16 років 😩