Ukrainian Ottawa
-
🇺🇦 Deema надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 586 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Привіт. Всім гарного дня! 8 квітня ми маємо можливість спостерігати дивовижне явище - сонячне затемнення. Niagara Falls це найкраще місце для спостереження цього дивовижного природного явища. З радістю запропонуємо вам комфортний трансфер, поки ще є вільні місця - бронюйте! За деталями звертайтесь у приватні повідомлення або за номером телефону 4162585348.
-
Я платила Олегу 65 за час. Не пожалела
-
Я брав пару уроків водіння у Kaz Trembowski за 45 долл/година. Позаминулим літом перше заняття для новоприбулих українців він робив безкоштовним а далі за потребою. Здав з першого разу на G.
-
Якщо французька не потрібна вам , вибирайте secondary English( англійська як друга мова) grade 2, діти взагалі швидко адаптується і вчать мову, в Канаді дивляться на рік народження для визначення в який клас піде дитина. Племінник в Україні закінчував 9 клас, у Канаді направили о 10-й.
-
Вибирайте просто 2й клас. Бо зазвичай в школах якась певна програма для всіх. Наприклад в моєї меншої Early French Immersion в JK, але в 1 класі вже починається просто Core French, а в старшого в 4 класі взагалі з наступного року міняється програма, буде менше французької.
-
Всі вакансії в державних підприємствах та комерційних установах сфери обслуговування вимагають знання англійської і французької. Білінгви мають шалені конкурентні переваги в Оттаві (як і в інших містах Онтаріо)