Ukrainian Ottawa
-
треба знати дві державні мови, щоб не було більше даунбасса
-
мова йде не про повагу до всіх, а про повагу до держави і державної мови. В Україні вона одна - і кожен мусить її знати. А вдома можете спілкуватися хоть на фарсі.
-
Дякую, що знаєте краще за мене :) але в моєму випадку мені потрібен саме механік, з яким я зможу подивитися певне авто.
-
All Right Automotive. Хозяина зовут Илай
-
2013 St. Laurent Blvd, Ottawa, ON K1G 1A3
-
Дякую!
-
Roman Yakovenko, знайдіть в Фб, він нам допоміг купити вже 3 автівки
-
В Оттаві ж екліпс буде 98.7%
-
Якщо хтось хоче побачити повне сонячне затміння то можна поїхати 30 хвилин на південь від Оттаваи по хайвей 416, треба проїхати Kempville (за ним ще далі на південь хвилин 7-10). Повне заміння в десь в 3:25 pm, буде продовжуватись кілька хвилин
-
Доброго дня! Хто знає перукаря, який може якісно пофарбувати волосся? Буду дуже вдячна за контакти🙏🏼
-
Чи получається у когось додзвонитись на телефон IRCC щоб отримати фін допомогу на дітей якщо випливає помилка в аплікації? Підкажіть як дозвонились?
-
👋🏻 Привет, у нас одежда «премиум класса Будем рады приветствовать вас в нашем магазине, присоединяйтесь Доставка по всему миру Короткие строки Больше 5000 тысяч товаров Гарантии и безопасность Наложение платежа
-
Якщо хочете бачити затемнення і вам за 30,сядьте і різко встаньте,результат 💯 перевірено не одноразово)))
-
Оператор спрашивает уточняющие вопросы, нужно ему сказать обязательно, что вы уже проверяли заявление на корректность ввода данных (если проверяли, конечно)
-
У меня заняло часа 2, ждала ответа оператора минут 20 и минут 20 с ним общались, все остальное время пыталась разобраться в цифрах по меню, нужно что-то типа - финансовая помощь по куает и в конце после всех цифр нужно дождаться когда скажут «дождитесь ответа оператора»
-
Тут выше по поиску поищите, уже писали
-
Такая ошибка много у кого возникает, как я поняла. Но это вроде чинят быстро, через неделю скажут, что можно подать заново заявление, но можно и раньше попробовать (через 3-4 дня у меня вроде получилось), правда, подала в субботу прошлую, до сих пор помощь не пришла (подавала только на ребенка и вводила свои данные карты).
-
Спасибо большое
-
Гайз, в ваших школах теж зайняття відмінили через затемнення? Чи це тільки в нашій школі така примара?
-
Так, відмінили
30 Jan 2023, 02:32
23460/28110
about 9 hours ago