Ukrainian Ottawa
-
Тут выше по поиску поищите, уже писали
-
Такая ошибка много у кого возникает, как я поняла. Но это вроде чинят быстро, через неделю скажут, что можно подать заново заявление, но можно и раньше попробовать (через 3-4 дня у меня вроде получилось), правда, подала в субботу прошлую, до сих пор помощь не пришла (подавала только на ребенка и вводила свои данные карты).
-
Спасибо большое
-
Гайз, в ваших школах теж зайняття відмінили через затемнення? Чи це тільки в нашій школі така примара?
-
Так, відмінили
-
Дзвонили о 6:30 ранку, як у них почався робочий день. З першого разу переключили на агента. Інакше, протягом дня, не можливо було додзвонитися.
-
Приватні школи працюють сьогодні
-
Дякую попробую
-
Вам людина напевно хотіла сказати, що заважало ввести дві мови? Таким чином самі би не створили цю тему для путлера яку він мусолить.
-
Anastasia уроки рисования и живописи Инстаграм @art_draw_lessonswrote on 8 Apr 2024, 13:33 last edited byДорогі батьки творчих дітей! 🎨Бачите, що росте художник? Ви мама творчої дитини? Мене звуть Анастасія. 🎨 Я-міжнародний вчитель живопису та малювання. 👩🎨 Працюю з дітками від 4х років та з дорослими. 🖌 Готую абітурієнтів до вступу у художні та архітектурні вузи 🌍 ЗАНЯТТЯ ОНЛАЙН Подробиці- в приват Давайте розвивати таланти разом!
-
В нас перенесли РD day з 20 на 8 число, про це попереджали нам за місяць, якщо в вашій школі теж РD в таких числах, то скоріш за все теж зробили перенос
-
Доброго дня! А скажіть,я можу записати дитину тільки в ту школу,яку видає school locator?
-
Підскажіть магазини з дитячим взуттям, 2,5 роки. Дякую
-
Привіт, роблю рекламу (таргет,google). Розробляю сайти, чат-боти. Звертайтесь📩
-
Kiddie Kobbler але я користую Amazon
-
В усіх
-
Анастасія 613-850-8306. Якість просто клас.
-
Завтр, 9 Квітня в Brookstreet Hotel, Kanata найбільша річна ярмарка праці, переважно IT. Але ІТ само по собі не живе, у всіх компаній учасників є фінансові, маркетингові, сеілз, операційні, постачальні, складські, шипмент і т.д. департаменти де можуть бути потрібні клерки і працівники.
-
Дякую)
-
Wallmart, Tanger Outlet
30 Jan 2023, 02:32
23475/28110
about 9 hours ago