Ukrainian Ottawa
-
Вам людина напевно хотіла сказати, що заважало ввести дві мови? Таким чином самі би не створили цю тему для путлера яку він мусолить.
-
Anastasia уроки рисования и живописи Инстаграм @art_draw_lessonswrote on 8 Apr 2024, 13:33 last edited byДорогі батьки творчих дітей! 🎨Бачите, що росте художник? Ви мама творчої дитини? Мене звуть Анастасія. 🎨 Я-міжнародний вчитель живопису та малювання. 👩🎨 Працюю з дітками від 4х років та з дорослими. 🖌 Готую абітурієнтів до вступу у художні та архітектурні вузи 🌍 ЗАНЯТТЯ ОНЛАЙН Подробиці- в приват Давайте розвивати таланти разом!
-
В нас перенесли РD day з 20 на 8 число, про це попереджали нам за місяць, якщо в вашій школі теж РD в таких числах, то скоріш за все теж зробили перенос
-
Доброго дня! А скажіть,я можу записати дитину тільки в ту школу,яку видає school locator?
-
Підскажіть магазини з дитячим взуттям, 2,5 роки. Дякую
-
Привіт, роблю рекламу (таргет,google). Розробляю сайти, чат-боти. Звертайтесь📩
-
Kiddie Kobbler але я користую Amazon
-
В усіх
-
Анастасія 613-850-8306. Якість просто клас.
-
Завтр, 9 Квітня в Brookstreet Hotel, Kanata найбільша річна ярмарка праці, переважно IT. Але ІТ само по собі не живе, у всіх компаній учасників є фінансові, маркетингові, сеілз, операційні, постачальні, складські, шипмент і т.д. департаменти де можуть бути потрібні клерки і працівники.
-
Дякую)
-
Wallmart, Tanger Outlet
-
А держава это не люди? Это что отдельное? У нас конституцию переписывали десятки раз. И можно было сто раз сделать даа государственных языка. Но для этого нужно начать уважать своих собственных людей. Именно с этим и проблема.
-
У світі є одна спеціальна країна для таких як ви - сасєя
-
Ідіть срати, будь ласка, в інше місце. Можете зустрітися, наприклад, обговорити політику. Маячня, сидять в Оттаві патріоти, обговорюють порядок денний в Україні. Идите срать, пожалуйста, в другое место. Можете встретиться, к примеру, обсудить политику. Бред, сидят в Оттаве патриоты, обсуждают повестку в Украине.
-
Спеціально для путіноїдів - в Україні в певний час москальська була регіональною мовою в Одеській, Запорізький, Донецькій, Херсонській, Миколаївській і Дніпропетровській областях, а також у Харкові, Херсоні, Миколаєві, Запоріжжі, Севастополі, Дніпрі, Луганську. Але ви, москалі, і далі повторюєте свого пуцькіна брєд про утєснєнія та іншу лабуду. Щось давно не було маячні про біолабораторії та іншого відвертого маразму
-
Їду через 2 дні з України можу привести щось під замовлення до 5 кг
-
Чи могли би ви мені привезти кокаїну 5 кілограм? Я вам щедро заплачу.
-
Я розмовляю пʼятьма мовами, і ще 4 - мови програмування. Вам якою саме відповісти?
-
Це той Діма, дописи якого виглядають як спам? Одна з причин, чому ми тут, - "какая разница на каком язике говорить
30 Jan 2023, 02:32
23483/28110
about 9 hours ago