Ukrainian Ottawa
-
Wallmart, Tanger Outlet
-
Ідіть срати, будь ласка, в інше місце. Можете зустрітися, наприклад, обговорити політику. Маячня, сидять в Оттаві патріоти, обговорюють порядок денний в Україні. Идите срать, пожалуйста, в другое место. Можете встретиться, к примеру, обсудить политику. Бред, сидят в Оттаве патриоты, обсуждают повестку в Украине.
-
Спеціально для путіноїдів - в Україні в певний час москальська була регіональною мовою в Одеській, Запорізький, Донецькій, Херсонській, Миколаївській і Дніпропетровській областях, а також у Харкові, Херсоні, Миколаєві, Запоріжжі, Севастополі, Дніпрі, Луганську. Але ви, москалі, і далі повторюєте свого пуцькіна брєд про утєснєнія та іншу лабуду. Щось давно не було маячні про біолабораторії та іншого відвертого маразму
-
Чи могли би ви мені привезти кокаїну 5 кілограм? Я вам щедро заплачу.
-
Якщо SIN вже на руках, то не треба
-
Привіт! Я - Альбіна, викладачка англійської з 10-річним досвідом Мої випускники володіють англійською чудово досягли вражаючих успіхів. Приходьте на безкоштовний урок, і я обіцяю створити комфортну та затишну атмосферу Долучайтеся, і відкрийте для себе новий рівень вивчення мови з комфортом та задоволенням!