Ukrainian Ottawa
-
Залежить від віку, здається з 13 чи 14 років треба особиста присутність, не пам'ятаю точно
-
Те, що Канада захищає меншу за вжитком французьку мову, а в Україні "захищали" панівну російську? 🤦🏻♀
-
Усім привіт! Запрошую на БЕЗКОШТОВНИЙ пробний урок з англійської, німецької, чеської для дітей та дорослих. За додатковою інформацію пишіть в особисті повідомлення. При записі сьогодні - даруємо промокод на 2 додаткових безкоштовних заняття🤩 Хто хоче записатися, та отримати свій купон - лишайте "+" під моїм дописом✨
-
Walk-in clinic. Педіатри тут щепленнями не займаються.
-
Нашому дворічному сину і старшим дівчатам щеплення робив сімейний лікар
-
мы ходили в kids comes first
-
Там не важко, візьміть всі попередні вакцинації, бо вони внесуть їх в базу
-
Взяти звісно краще із собою, але швидше за все вони їх проігнорують, бо тут трохи інші вакцини. Може хіба щось візьмуть до уваги. А взагалі-то можна самому попередньо внести всі дані в систему онлайн Мобільний додаток CAN Immunize або веб-сайт
-
Інші комбінації, в них таких варіантів немає. Тому нам сказали що треба робити те що в них тут в календарі. Звісно онлайн ви можете що завгодно внести. Ніхто не буде перевіряти вашу картку з України, ніякого перекладу не вимагали у нас
-
Мої з перекладом внесли. Чим вакцини інші? Страна яка зробила? Від цього нічого не змінюється. У нас ніяких проблем не було. Все внесли, як я і порахувала сказали кпк і зробили його.
-
Взагалі тут вся інформація www parentinginottawa ca/en/immunizations.aspx
-
Так я не про питання із школи чи садка (доречі обидва садки питали), а школи отримують з бази інформацію
-
Робимо те що тут згідно календаря вимагають
-
Мої на усих трьох рівнях тут. Садочок, елементарі, хай скул. Жодних питань ніде)))