Ukrainian Ottawa
-
Тому на вакцинах є термодатчики.
-
Мені поки не пнула не вислали теж) звучить як тд банк))
-
Тричі на тиждень дзвонимо 🤷🏻♀
-
Я написала той дівчині що обслуговувала мене щодо кредитки
-
Здравствуйте. Нужна Ваша помощь спасти жизнь сыну. Он был здоровым мальчиком, пока не попал в больницу. Из-за ошибки медсестры неверно введенный укол антибиотика, ребенок чуть не умер на руках. И теперь, после клинической смерти и комы, у него энцефалопатия, нарушенное свертываемость крови, тяжелая анемия, есть подозрение на воспаление мозга, развилась гнойная пневмония, проблемы с кишечником. Есть шансы побороть више написанное и жить обычным ребенком чтобы это сделать нужны лекарства, операция и длительное восстановление. Все это доступно только при наличии денег, к сожелению у нас их нету,поэтому обращаюсь к неравнодушным. Будем благодарны, если Вы поделитесь постом у себя на странице Карта 5168180017628915 UA11 307123 00000 2620 2998 5766 45 Lastoveniuk Anna PayPal lastoveniukanna
-
Що, не допомагають москалі?
-
Тут я би міг довго дискутувати але не для цього цей чат 🙂
-
В цілому цікаво. Не те що очікував, але вважаю їздив не даремно. 90% відвідувачів - студенти, які подавались на co-op. Не сподобалось те що, компаній було малувато. Сподобалось, в яких галузях працюють компанії, особливо MDA Space, прям моя повага.
-
Я була)) Не зрозуміла приколу, коли все рівно подаватися рекомендували онлайн, максимум пропонували деякі лінкедін, але вони не ренспосібл за найм)) Може щось не так робила та в мене не технічний бекграунд, але шукала типу щось IT sales , account executive.
-
Навіть стоячи в чергах і слухаючи, про що спілкуються зрозумів, як треба підкрутити резюме. :) Раз на рік можна і відвідати. З усіх компаній можна було підійти тільки до Myticas Consulting, які займають стаффінгом, а потім йти по справах :)
-
В описі досвіду треба менше назв тулів і фреймворків і більше назв доменів, стандартів і технологій (це висновок який я зробив саме для себе). Дуже багато цікавились в мене чи був досвід people management і взаємодії з клієнтами (але то мій випадок, оскільки в мене банківський і фінтех домен, якого на ярмарку не було)
-
дає хорошу уяву про те хто живе в KRP, згоден що компаній учасників замало, але досвід спілкування безцінний. При наявності хорошої англійської і відповідного досвіду є хороші шанси ... у випадку якщо вдалось поспілкуватися з тим хто реально наймає людей і приймає (або впливає) на прийняття рішень.