Ukrainian Ottawa
-
А ви зустріли, кто реально наймає? Моєї позиції не в кого не було. Єдині Recruiting у них бувають позиції, але зараз відкритої немає- пишіть нам, дивитися вакансії, ось Лінкдін. При наявності списку компаній , можно стикатися до них в Лінкдін і без відвідування) А який рівень вакансії ви шукаєте?
-
Всі хто там були (і не тяльки) вони всі мають відкриті позиції, різноманітні. Вони ж чітко і специфічно про них розказували. Якщо треба список всіх компаній, то йдіть на сайт KRP і вже звідти беріть одну компанію за другою та перкглядайте їх сайти. Там загалом біля 70ти компаній, і не тільки ІТ.
-
А можете поділитись адресою сайту? Бо мені щось здебільшого видав результати про їх ліз офісів, а не список компаній
-
Flappy kelly надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 620 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Марта надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 625 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Доброго дня ! Шукаємо житло в Оттаві / Гатіно. Якщо у вас є рекомендації агенцій , чи будинків куди звернутися , будь ласка напишіть . Ми шукаємо щось бюджетне на перший строк
-
Дякую за рекомендацію
-
Вам не обов'язково ходити та дивитись. Для початку, наприклад дзвоните в Homestead і вони вам скажуть в яких білдінгах, які є вільні квартири, які умови для контракту, з якої дати і ціну. Потім вже прогляньте самі адресу і ерію навколо. Коли визначитись тоді і поїде по свому шорт листу.
-
Alex надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 630 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Ми в п’ятницю будемо шукати вже , якнайскоріше ! Напишіть мені будь ласка про ваше житло
-
Привіт! Я - Альбіна, викладачка англійської з 10-річним досвідом Мої випускники володіють англійською чудово досягли вражаючих успіхів. Приходьте на безкоштовний урок, і я обіцяю створити комфортну та затишну атмосферу Долучайтеся, і відкрийте для себе новий рівень вивчення мови з комфортом та задоволенням!
-
Полинка надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 635 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Полинка надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 636 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Добрый день Ищем повара в ресторан суши,с опытом работы , знание языка обязательно, хотябы средний уровень. График 2-3 дня в неделю Зарплата 18-23 $ час + tips Адрес - bank street 504
-
ціна стандарта практично всюди - $150. 2 тижні тому робили на 1935 Bank Street, Ottawa, ON K1V 8A3 CA
-
але туди теж можна було записатись 🙂