Ukrainian Ottawa
-
насколько я понимаю там достаточно иметь аккаунт Приват24. А Приват24 можно оформить и на зарубежный номер
-
А шо саме не дуже, високі комісії, довго надходять гроші, чи ще щось?
-
Хто з комп'ютергиків може встановити Adobe Acrobat на хромбук Acer ( важливо для IRCC)? Бажано в Гатіно чи Оттава- Даунтан чи поблизу.
-
Let me google it for you 😉: While Adobe Acrobat doesn't have a full version available for Chromebooks, there is a free alternative you can install from the Google Play Store: Adobe Acrobat Reader: This app lets you view, search, and annotate PDF files. It's a great option for basic PDF functionality on your Chromebook. Here's how to install it: 1) Open the Google Play Store on your Chromebook. 2) Search for "Adobe Acrobat Reader". 3) Click "Install" to download and install the app. 4) Once installed, you can open PDF files directly from your Chromebook's Files app or through the Adobe Acrobat Reader app itself.
-
Дякую. Я пробувала загрузити з Play Store. Але відкрити не змогла.Передивилась купу інформації і відео -одні пишуть що ця програма не сумісна з Хромбук , інші пишуть потрібно інший варіант. В мене не вийшло, на жаль. Може , хто добре розуміє, то міг би домогогти. А якщо не сумісна програми з комп, то треба це чітко знати та шукати інший варіант.
-
Трошки не в тему, але в бібліотеках на комп'ютерах стоять Adobe Acrobat, я не дізнавався за версію, але щось мені підказує, що вона дозволить заповнювати і підписувати документи для IRCC. Користування цим буде безкоштовними (єдине що треба мати бібліотечну картку, яка також безкоштовна)
-
Вітаю!
-
ребята, всем привет! пришло письмо с cra что продлили ворк пермит вопрос как получить обновленный документ? физическую бумажку эту
-
бо мой изначальный заканчивается в мае 2025
-
я же прав, это значит, что продлили до 2027 года?
-
ахахаахах это как так вышло? это у вас на сайте было написано?