Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1144178672T Offline
    t1144178672T Offline
    Oriflame
    wrote on last edited by
    Мама без мови , дочка з анлглійською.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1144178672T Offline
    t1144178672T Offline
    Oriflame
    wrote on last edited by
    Доброго дня терміново шукаємо роботу мама з дочкою з України, живемо в Оттаві
    1 Reply Last reply
    0
  • t5032786276T Offline
    t5032786276T Offline
    DOLLYBAN
    wrote on last edited by
    Доброго дня ,до груби є таке питання чи зможу я тут виставити фотографію документів на збір моєму двоюрідному брату який воював під донецьком збір на  операцію?
    1 Reply Last reply
    0
  • t822445568T Offline
    t822445568T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Приїжджаю в кінці лютого місяця до Оттави. Шукаю роботу і тимчасове житло. Знання мови англ - середнє. Освіта педагогічна. Вдячна за будь-яку інформацію.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jay See
    wrote on last edited by
    Підскажіть страхового укр мовного бажано брокера Оттава
    1 Reply Last reply
    0
  • t5534185018T Offline
    t5534185018T Offline
    Liliia Tkachenko
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Організовую жіночу баню в сб.17 грудня. Пропарка дубовими віничками і масаж співаючою чашею. Тривалість майже 3 години Є сеанси на 12, 3, 6 вечора. Вартість релаксу 75 CAD Камерні групи до 5 дівчат 819-712-8339 www.eventbrite.ca/e/banya-ritual-with-sound-healing-session-tickets-478691708787
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nastia Martyshko
    wrote on last edited by
    Привіт! На зв’язку український бренд одягу ZHADANE (жадАне)❤️‍🔥 Наше виробництво знаходиться в Україні, а наші худі та футболки можна знайти в Café Ukraine Ottawaна 911 Carling Ave в Оттаві🕹️ А поштою можемо відправити у будь-який куточок світу🌏 Наша мета- ▪️посилювати любов світу до всього українського; ▪️дарувати трішки радості з дому кожному, хто зараз знаходиться далеко від нього;💔 ▪️та допомагати (ми донатимо 10% прибутку на ЗСУ🇺🇦). Купуючи ZHADANE ви також підтримуєте економіку країни. ❗️Більше інформації про проект в інстаграм instagram.com/zhadane_brand?igshid=YmMyMTA2M2Y= Вартість худі - 55 CAD (вже в наявності); Вартість футболки - 35 CAD (вже на шляху з Торонто в Оттаву); За замовленням звертайтесь в особисті повідомлення фейсбук/інстаграм, або заходь на каву в Кафе Україна✨ До зустрічі😉 #StandWithUkraine
    1 Reply Last reply
    0
  • t716676509T Offline
    t716676509T Offline
    Поліщук Сніжана
    wrote on last edited by
    Привіт! Я Сніжана і я SMM-спеціаліст. Я достатньо працюю у сфері SMM, тому знаю чого саме хочуть клієнти, що їм подобається і як збільшити їх кількість. Я хочу не тільки збільшити вашу аудиторію, але й надати їй дійсно хороший контент. Я хочу аби ви окупили усі свої витрати і я допоможу вам у цьому. Я пропоную: ⁃ упакувати Вам профіль, оформити красиву та цікаву шапку профілю ⁃ Захоплюючі сторіс ⁃ Цікаві та інформаційні пости ⁃ Атмосферні рілси ⁃ Аналіз аудиторії ⁃ Аналіз конкурентів ⁃ Реклама профілю До прикладу мої роботи👆🏻 Звертайтесь у приватні повідомлення🫶🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tiunina Nataliia
    wrote on last edited by
    Dear friends! Хто бажає вивчити Англійську мову за 3 місяці без домашніх завдань, по 15 хвилин в день - онлайн!!! За додатковою інформацією прошу в мій телеграмм)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5392216329T Offline
    t5392216329T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Добрый день! Пожалуйста подскажите, проверенного эмиграционного консультанта🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🇨🇦 Paul
    wrote on last edited by
    Не конечно локация влияет. На Sussex там вообще миллионные кондо квартиры...
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya Google Ads
    wrote on last edited by
    Залежить від району і наявності машини. Район на відео, вірогідно, активний. У Даунтауні, наприклад, для квартири в хорошому стані (свіжий ремонт) ціна 2400$ це норм.
    1 Reply Last reply
    0
  • t295016920T Offline
    t295016920T Offline
    Yulia
    wrote on last edited by
    Емм, две спальни и два санузла).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🇨🇦 Paul
    wrote on last edited by
    Да, всё это будет экстра. Но, тут одна спальня и один туалет. Можно снять дом с 3-мя спальнями и пару туалетов. Кому как.
    1 Reply Last reply
    0
  • t256092551T Offline
    t256092551T Offline
    Gelandewagen😇
    wrote on last edited by
    Червоний хрест надає на 2 тижні Пишіть сюди, або завітайте
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    А K
    wrote on last edited by
    Это для обеспеченных беженцев за 2100 дол.😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t295016920T Offline
    t295016920T Offline
    Yulia
    wrote on last edited by
    Не всем нужен дом. И в доме вы скорее всего будете платить и за отопление, и за воду, и за электрику А тут только электрика
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nastia Martyshko
    wrote on last edited by
    Долучайся до святкового вечора в Кафе Україна у субботу, 17 грудня😇 Будемо вбирати новорічну ялинку🌲, пити гарячий чай та співати українські пісні✨ У нас є фортепіано та гітара, на які можуть грати всі охочі! Кафе відчиняється о 14:00, вбирання ялинки плануємо починати о 17:30🕕 До зустрічі!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nastia Martyshko
    wrote on last edited by
    Cемінар на тему «Дезінформація та захист від неї». Як авторитарні режими як 🇷🇺 організовують кампанії дезінформації та змушують мовчати критиків». Доповідач: директор DisinfoWatch Маркус Колґа. Організовано за підтримки: - міністерства закордонних справ Канади; - дослідницької спілки «The Macdonald-Laurier Institute»; та - “Parliamentary center”; - ради центральної та східної Європи в Канаді; - латисько-канадської рада; 📆Коли? - у четвер, 15 грудня 🕕О котрій? - о 18:00 📌Мова заходу - англійська ❗️Необхідна реєстраці за посиланням: surl.li/eamlc
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🇨🇦 Paul
    wrote on last edited by
    За $2100-2500 можно дом снять
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.