Ukrainian Ottawa
-
Ми відправляли договір оренди і вони просили або виписку мобільного рахунку або виписку з банку ( але тільки щоб там була ваша адреса проживання) не потрібно ваші рахунки
-
Що було те й скинула :) якщо буде мало завантажу інші доки
-
Репетитор з англійської мови|Онлайн Навчила 100+ учнів з 15 країн🌎 Англійська за комунікативною методикою🇺🇸 Пояснення через асоціації 🔥 Індивідуальні/парні заняття💫
-
Доброго дня, питання до батьків, ваші діти навчаються в Іммакулата Хай Скул ? Як там ?
-
Гарна школа, знайомої син там навчається, моя донька мала туди йти, але з англійською не дотягувала, тому пішли в Патрік скул
-
Беруть, але засвоювати матеріал важко, тому пішли до літньої школи в Патрік скул і там вже лишилися
-
а школи, де нема підтримки для дітей, у яких англійська не рідна, так, можуть і відмовити
-
Не взяли, бо дитина мала слабку англійську і її відправили в іншу школу за адресою проживання де є ESL класс. Вони є не в кожній школі.
-
Візьмуть, але у школу з ESL (English as Second Language).
-
Дітей без анг можуть не взяти до школи ? Моя вчила анг але потім в польскій школі довелося вчити польську
-
Нічого не здавали , з іммакулати тільки написали попросили заповнити форми
-
буде не просто, бо грейд 12 вирішальний для кредитів на майбутнє навчання. Мова, мова, мова і все буде ок.
-
І як в таку школу попасти, якщо за адресою проживання , рейтинг до 6 ?
-
ви тести з математики і англійської вже здали?
-
Справа в тому що моя донька не була в 7 класі , поляки залишили на рік щоб мову вивчила . А тут мені сказали що діти 2011 року підуть з вересня в 8 клас
-
по рейтингу Фрейзер Інституту ця школа має 6.7 Це майже ок. Все що конкретно нижче 7 я би не рекомендував. Хоча в них різні, комбіновані методи оцінки, але життя показує що треба триматись 7+
-
Нам дуже багато шкіл показує поблизу , найближча 900 м іммакулата , також Лісгар не далеко але ця школа напевно дуже тяжка буде
-
11 клас
-
А який клас ?
-
не все так просто, головне що в разі іншої школи (не за постал кодом) у вас не буде скул басу
30 Jan 2023, 02:32
23796/27984
about 17 hours ago