Ukrainian Ottawa
-
canada,mfa,gov,ua/konsulski-pitannya/zalishennya-na-postijne-misce-prozhivannya-za-kordonom "Для зняття з реєстрації місця проживання та отримання відповідних довідок заявник звертається до органу реєстрації в Україні особисто або через представника за довіреністю, посвідченою в установленому законом порядку."
-
Репетитор з англійської мови|Онлайн Навчила 100+ учнів з 15 країн🌎 Англійська за комунікативною методикою🇺🇸 Пояснення через асоціації 🔥 Індивідуальні/парні заняття💫
-
Я б змогла вам надіслати їх лінки в Інстаграмі, але ця група не дозволяє🤷♀️
-
Доброго дня ! Багато наших спеціалістів в Оттаві
-
Пошукайте в Фейсбуці Halyna Uvarova, Katya Boiko, Dmitro Velychko, Katia Katrin
-
Якщо у вас є невирішені юридичні питання в Україні (аліменти, розірвання шлюбу, борги та ін.), а ви за кордоном, телефонуйте або пишіть на WhatsApp чи Viber +380975381403. Я адвокат з України Гордієвич Олеся, свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю від 26.04.2012 року, проконсультую, підготую документи до суду, прийму участь в судовому засіданні.
-
Всім привіт! Якщо у вашої дитини є творчі здібності і ви бажаєте їх розвивати, то запрошую вас на БЕЗКОШТОВНЕ пробне заняття з малювання✨ -Займаємось з дітками від 6 років -Вивчаємо живопис та графіку -Навчимо дитину змішуванню кольорів -Працюємо в різних напрямках образотворчого мистецтва -До кожної дитини індивідуальний підхід! За деталями звертайтесь в директ📩
-
Онлайн, як і вперше. Обираєте опцію "подання з Канади".
-
Для доступа к Дія я открыла счёт в Монобанк онлайн и вошла в свой профиль через Монобанк
-
Доброго дня, хтось живе в районі Urbandale? 2220/2240 Halifax drive? Які ваші враження?
-
а хіба окуляри не покриті мед страхуванням?