Ukrainian Ottawa
-
Доброго ранку. Підкажіть де купити окуляри для зору не за всі гроші світу?
-
Я не знаю. У всіх магазинах що ми вчора були нам про це ніхто не повідомляв(
-
а хіба окуляри не покриті мед страхуванням?
-
Привіт, друзі! Порадьте будь ласка insurance broker для автівки.
-
Дякую
-
Окуляри продаются і в долорамі і в долартри, але нормальні , щоб підібрати центровку, діоптрій, то дешева оптика в Волмарт.
-
я купляв собі окулярі у Abboud Optical. там багато опцій по $80-$120
-
Shoppers Drug Mart $25-$40
-
тільки робочі бенефіти. Можливо пенсіонерам і неповнолітнім екзамен на зір може бути безкоштовно, але окуляри за гроші. Коско має хороші ціни.
-
Переуступимо свій контракт на оренду. Залишилось 9 місяців. Ціна 1865 CAD і така сама сума депозиту. Новий будинок, за 5 хвилин ходьби від станції Lees. Можлива здача з меблями. Поруч річка та парк. Тихе та затишне місце. Пересдаємо у зв'язку з переїздом. У квартирі є вся потрібна техніка. А так само пральна та сушильна машинки. За детальною інформацією будь ласка звертайтесь в особисті повідомлення або за номером +1-613-857-7337 Місто Оттава.
-
Народ, де ви купуєте добре, смачне сало? (Дюк, Лакомка це тривіальний варіант). Хотілось би знати які є інші опції та досвід. Дякую.
-
T&T но я не уверен в этом
-
Из нетривиальных - Stolichni Deli European Delicatessen.
-
Всі нахвалюють цю компанію 😅 я зберігла, але ще не купувала
-
T&T, Costco
-
Ха ха, ну вы же просили что-нибудь "нетривиальное" :))
-
столідний - це сміття 🤮 дякую
-
Доброго дня. Питання, якщо потрібно на декілька днів повернутися до Польщі з Канади, але ще не пройшло 3 місяці з дня виїзду по безвізу пустять чи ні?
-
Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam Це допоможе блокувати спамерів, які приєдналися до групи до того, як додали цього бота.
-
Ми купляємо в METRO, як пощастить то буває підчеревина ще
30 Jan 2023, 02:32
Post 23859 of 27569
about a minute ago