Ukrainian Ottawa
-
А де можна ці умови прочитати?
-
На сайте ircc
-
А в Онтаріо французьку теж можна здавати і англійську ? На який бал?
-
Повністю згідний з вами. Я про те ж саме і казав. Все повинно бути на основі високої конкуренції, сер Чарльз Дарвін в дії. Але студентів під ці програми підписувати не варто, тут своїх хватає. Студенти повині бути обмежені в праві на роботу після закінчення вишу. Тільки працевлаштування по профілю, інакше їдем додому. Так це працює в Німеччині та Швейцарії, до прикладу. Вивчився на спеціальність, не знайшов роботу за фахом, бай бай. Еміграційна політика повина бути під контролем держави до того як людина заїхала в країну і після того також. Тоді гарантовано тут залишаться найліпші і найбільш цілеспрямовані люди.
-
Хтось може порадити де можна купити приправу для морква по корейськи ?
-
Подякував
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка. Треба завести нас з Оттави в Торонто в айропорт 4 травня. Потрібна велика машина . Може хтось зможе допомогти
-
Добрий вечір, шукаємо кімнату або бейсмент для пари. Можливо в когось є знайомі які здають житло? ( Downtown /Nepean/ Gloucester) Дякую🙏
-
В Україні дуже добре працюють лікарні 🏥
-
Дякую подивлюсь )
-
Я знайшов на SHEIN там багато є товарів з Європи
-
А терку для корейської морковки де придбати?
-
Lerato Lira надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 746 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Всім привіт! Терміново! Здається 1 кімната в 3-bedroom на Sandy Hill з 1 травня🙌🏻 Вартість - $775 + комунальні(+- $50) В квартирі є кіт Дуже близько до центру, 15 хвилин пішки до UOttawa Лише дівчата❗️ За детальною інформацією пишіть📩
-
В Farm Boy продають вже натерту моркву. Купуєте - готуєте - їсте