Ukrainian Ottawa
-
Так 150$
-
Якщо там якісь символічні 100-200 доларів, я був би схильний вважати, що вони просто допомагають вам оформити заявку на сайті. Якщо це якісь тисячі доларів, та ще й з гарантією, то це вже мутні схеми.
-
👍 go for it
-
Молодец що знання мови всім презентуєш🤣🤡
-
Так, це можливо було зробити навіть зі звичайною візітор віза до 31 березня. Тепер тільки через Cuaet візу
-
Хто зна, можливо, ріелтора по Оттаві-Гатіно? Може хто здає апартамент чи інше житло з кінця травня?
-
Рекомендую Тамір Таль, +13439888890 Нам його тут порадили і я дуже вдячна тим людям
-
Подивіться в онлайн банкінгу за що нарахували 5 долл.
-
Якщо ви відкривали стандартний Advantage account, то ньюкамерам перший рік обслуговування без комісії.
-
Вітаю. У кого rbc банк ? За користування знімає оплату ? У нас ще нема карток з цього банку чекаємо на них тому дали тимчасову а знялось около 5$ з кредитки . Наші картки були в Монреалі і працівник написав що їх не можуть вислати в Оттаву тому що це інша провінція тому прийшлося йти в банк і знову замовити нові. Кредиткою не користувалися. Тільки знімали ті 3000
-
А ще таке питання як треба правильно користуватися кред картою ? Брати можна не більше 30% від суми а коли треба повертати ? Там указується дата до якої треба повернути ?
-
Я зрозуміла , подивлюся
-
Бо я з кредитами не мала ніколи ніяких справ ні в Україні ні в Польші, і тут за місяць ще не користувалася.
-
На головній сторінці додатку пишуть яку мінімальну суму і до якої дати треба внести. А там справа ваша - хоч в той же день як зняли закривайте повністю.
-
Рекомендують ідеальний варіант - 30% від суми (я знімаю більше). Закривати повністю в період від statement date до due date. Майте на увазі що тут гроші іноді йдуть не один день
-
Намагайтесь перші 3 місяці принаймні розраховуйтесь кредиткою всюди де можете. Там кешбек 11-13%. Це 200-500 долл. кешбеку на рівному місці
-
Підкажіть будь ласка можливо у когось був досвід з купівлею нерухомості в Оттаві ? Коли прораховую в онлайн калькуляторі то навіть не розумію , чи реально взагалі це зробити ?
-
І можна зі своєї дебетової пересилати на кредитку ? Чи краще через термінал готівку ? Мабуть швидше готівку
-
Там є мінімальний платіж. Але я закриваю повністю - тоді відсотків немає за користування
-
Всю суму треба повертати до due date чи там якийсь мінімальний платіж можна внести ?
30 Jan 2023, 02:32
24195/27873
about 15 hours ago