Ukrainian Ottawa
-
Всю суму треба повертати до due date чи там якийсь мінімальний платіж можна внести ?
-
Звичайно можна, так зручніше, бо можете точну суму до центів перераховувати
-
Швидше з дебетової, і зручніше і краще
-
А, це ви відкрили RBC ION+ Visa. У неї комісія 48 долл. на рік (по 4долл. на місяць). То це у вас мабуть якраз комісія знялась (і це кредитки до речі)
-
Не розумію що це таке , в чоловіка так само. Тимчасова картка дебет дає можливість тільки зняти гроші або покласти через термінал , кредиток не маємо. Що то за 4$ 🤷🏻♀️
-
Ну, милі - бонуси такі, якими можна розраховуватись. Почалось з авіакомпаній, але зараз їх багато хто приймає - і готелі і оренда авто.
-
Що це за льотні милі ?
-
Я почитаю за цю картку. Але ми її не обирали , нам таку відкрили . Але в банку пам’ятаю 100% говорили що не буде комісії. А змінити можна ?
-
І забудьте, що я казав про кешбек, на цій карті льотні милі накопичуються
-
О так, вам відкрили кредитки з комісією. Є RBC ION Visa без комісій і RBC ION+ Visa з комісією $4/місяць. Треба закривати і міняти на іншу
-
Я зрозуміла. Дякую що просвітили :)
-
Ми ще й цей пластик не отримали, ще чекаємо може на цьому тижні прийдуть. 4$ це не так і багато але не розумію яка між ними різниця. Чим ця картка відрізняється від тієї безкоштовної ?
-
Або RBC cashback Mastercard, теж без комісії. Але відсоток кешбеку досить маленький
-
На платній в два рази більше поінтів нараховують
-
Привіт, може хто знає людей, які приймають замовлення на пасочки?)
-
Всі відповіді тут. Порядно і дуже професійно
-
у вас є 26 днів на користування грошима без інтересу.
-
зайдіть на сайт банку, там все до дрібниць розписано, за всі картки. По хорошому це треба було зробити до замовлення кредитки. Не дінуйтеся робити свою "домашню роботу". Плюс дуже сильно допоможе мову поліпшувати і бути інформ обізнаним у банківському сегменті.
-
Я напевне не зовсім розумію як це все рахується
-
Так це зрозуміло)
30 Jan 2023, 02:32
24214/27948
about 6 hours ago