Ukrainian Ottawa
-
Привіт. Я працюю косметологом в спа bbmottawa. Зараз діє до кінця грудня знижка на мої послуги 30%. Так як я новий у них працівник 😊 Запрошую вас на послуги догляду за обличчям ( механічна чистка обличчя, ультразвукова чистка обличчя та ультразвуковий ліфтинг, різні види пілінгів, карбоксітерапія) , воскову депіляцію, ламінування Вій. Класна можливість зробити якісну процедуру з хорошою знижкою.😉 instagram.com/Iryna.bbmottawa
-
А так не в консульстві, а взагалі популярна тема дуже довго чекати на телефонній лінії, люди перегружені. Якщо не терміново, то можна спробувати е-мейл написати.
-
Перевірте чи в робочий час телефонуєте. Всі актуальні телефони у них на сайті.
-
Здравствуйте, можете подсказать номер украинского консульства в Оттаве, звоню на номер который есть в поисковике и никому не могу дозвониться.
-
Всё получилось и без риэлтора и без геморроя))
-
Хорошее место! Напротив здания Канадской Конной Полиции, речка, мост, через речку респектабельный район посольст Сэнди Хил. Из-за ситуации в экономике берите жильё там где сможете получить, с риэлтором или без, с риэлтором цена та же а геморроя меньше.
-
263 Greensway Ave, будинок новий тому на гугл мапі його немає. Лаблас 650 м, поруч Драгстор і зупинки транспорту, є підземний паркінг.
-
3.5 км від центру міста. Ну це на ваш розсуд, вам вирішувати де більше криміналу. Мені після України місцевий кримінал ні про що...
-
Як на мене це якась дурня.
-
Чому?
-
Если кому интересно, аренда квартир в новом 6ти этажном доме в близи от центра. Прямой контакт с офисом без помощи "риэлтора".P.S.сам арендовал квартиру в этом доме, в доме уже несколько семей из Украины . [email protected] (613) 807-0784 Paul Hill Property Manager
-
Там постійно щось змінюється. Це складна тема і так просто ніхто не скаже. Все, що колись давно було актуальне, може бути вже не актуальне. І однієї роботи не достатньо для PR. Там цілий перелік умов і 90+ різних програм.
-
Це не канал іміграційних консультацій, всю інформацію треба шукати самостійно або звертатися до іміграційних консультантів.
-
А ПР по цій ваканції пекаря можно отримати?
-
Всім привіт❤️ В цю неділю 18/12 буде перед святами танцювальна зустріч жінок із України) (досвід в танцях не обов‘язковий) Зустрінемося 18 Грудня🥳 Що буде: • ТАНЦІ (вивчемо класний жіночний танець. Посилимо жіночу енергію! Досвід не потрібен👌) • НЕТВОРКІНГ ( познайомимося, обміняємося контактнами, щоб підтримувати зв‘язок ) • ПОДАРУНКИ (Кожна отримає приємний сюрприз перед святами❤️) • и в завершення нашого вечора вип’ємо ШАМПАНСЬКЕ (звісно безалкогольне) 🥳 Класне жіноче свято разом зі своїми) —————————————— ✔️ 18 Грудня (неділя) • ЧАС: 16:00-20:00 • ЦІНА символічна, 50$ участь❤️ 📍 ЛОКАЦІЯ: 65 Denzil Doyle Ct Unit 212 ——————————— Дресс-коду немає!! В чому комфортно👌 Бери туфлі (або без них👌) та приходь насолоджуватися часом❤️ Форма для реєстрації: forms.gle/6bG795THuBvswmjF9 РЕЄСТРАЦІЯ ДІЄ ДО 15.12 Обіймаю❤️ (Адмін, дякую за публікування!)
-
Мирослава, уся інформація за посиланням. В жодній групі вам нічого нового не скажуть, окрім того, що ви самі можете побачити за посиланням.