Ukrainian Ottawa
-
Привіт! Ніхто в Київ не летить в найближчі дні? Треба документи передати. 3 листочки А4.
-
Пропоную Київський торт до дня матері ❤️ 55$ Вага 1400
-
Звільняється квартира з однією спальнею, біля Britania Beach (1285 Richomnd Road). 16 поверх з величезним балконом та шикарним краєвидом. Опалення та кондиціонер інтегровані та включені в оренду. У комплексі є басейн, сауна, спа, гостьова та паті кімнати. Доступна з 1 червня. Оренда 1900 на місяць.
-
Делюсь своим объявлением о сдаче в аренду 1-комнатной квартиры с видом на реку в новостройке в Оттаве. Арендная плата составляет 1865 долларов.
-
Есть одна женщина, подалась в январе в марте получила ПР. Но это только один человек)) все остальные ждут и ни ответа ни привета))
-
Привіт. Маю питання, чоловік пішов шукати роботу на сто має освіту механіка але досвід не великий .Одні сказали виходить завтра але зовсім нічого не сказали за оплату і тд . Інші займаються не ремонтами а обклеюванням авто плівкою , досвіду немає але сказали 400$ в тиждень поки не навчиться робити . Може хтось з хлопців проходив цей шлях і можете щось підказати а то не внушають довіри такі умови.
-
Вітаю ! Можливо комусь потрібна кровать з матрасом King ? Забрати 18-19 травня 440 Gloucester
-
Вітаю, у наступні вихідні на 1 неповний день потрібен міцний чоловік для розвантаження та занос у дім речей з 2-х боксів Uhaul розміром 2,4*2,8 метра (деякі меблі та коробки, є доволі важкі та обʼємні речі - з тим я допоможу у заносі в будинок). Локація Richmond (я не маю авто, тож добиратися треба буде самостійно) Оплата $150. Велкам у приват.
-
Доброволець знайшовся. Дякую громадо!
-
Людина. Чоловік працює механіком,тому і відповідала
-
Вітаю всіх! Кому потрібна допомога з математикою, українською та історією України з підготовкою до НМТ, порекомендую хороших викладачів. Заняття онлайн.
-
Доброе дня, писали недавно, що можна драйвер ліцензію,через додаток банку оплатити, підскажіть будь ласка як то зробити,дякую!
-
Оплачував іспит на сайті drivetest ca карткою без проблем.
-
Мені за самий пластик раз в рік що потрібно платити щоб не іти в сервіс онлайн це зробити можна?
-
Всім доброго дня. Підскажіть, чи буде хто їхати до полудня 24.05 (п'ятниця) з Оттави в Монреаль? Потрібно 3 місця, не безкоштовно. Ігор, 613 720 75 77.
-
десь біля 30 долларві на людину
-
У poparide багато перевізників між Оттавою та Монреалєм, та навпаки
-
От єто совєт. Як там все робити?
-
😇🦉📌SPEAKING CLUB online.Веселий спосiб вчити англiйську.Знайдеш нових друзiв та навчишся говорити.Пиши в особистi! (для всiх рiвнiв)
-
Шукаю кімнату в Гатіно,про себе працюю 6 днів з ранку до вечора,люблю спокій,не курю,якщо щось є,або знаєте знайомих які здають,напишіть мені в приват,дякую!!
30 Jan 2023, 02:32
24447/27724
about 17 hours ago