Ukrainian Ottawa
-
Нам как-то выписывали и мы платили, так что походу не все:(
-
Добрый вечер. По OHIP детям лекарства, выписанные врачом бесплатно (может не все), взрослые платят сами. Это наш опыт.
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка, де можливо дізнатись, чи покриває страхування отримання життєвонеобхідних ліків у лікарні? Ніде не можу знайти інформацію. На сайті IRCC нічого не відповідають. Плануємо летіти з сім'єю влітку в Альберту або Онтаріо. Хотілось би дізнатися завчасно,щоб потім не було неприємних сюрпризів і не пришлось покидати Канаду через місяць? Дякую
-
досвід в RBC Royal Bank, як teller....але зараз вчу екзамен щоб здати на ліцензію Mutual Funds
-
Ну це термін з врахуванням співбесід) Але якщо вони зможуть проходити онлайн, то ок
-
Якраз добре спланувати переїзд можна і вивчити французьку. В червні подаюся на ПР по провінції Саскачевану
-
У чому допомогти? Волонтерство то добре завжди. Але перш за все буде мати значення місцевий досвід, хоч якийсь.
-
і враховуйте, що на високі позиції середній термін пошуку роботи 6-12 місяців.
-
"Government positions" - вже вище уточнили, для цього має бути PR
-
Волонтерство кажуть може допомогти, я волонтерив 6 місяців від Україно-Канадського Конгресу
-
"пропозиції роботи в Оттаві на рівні з Монреалем та Торонто. " Що ви маєте на увазі? Мінімалка однакова за провінцією. Але, звичайно, більше варіантів кваліфікованої роботи в Монреалі та Торонто. Інша справа, що конкурувати там доведеться з акулами бізнесу, якщо мова йде про Торонто)
-
Business Development, Sales & Marketing Operations, Project Management, Government positions
-
Торонто і Ванкувер це одні з найдорожчих міст світу. Туди навіть еміграційні консультанти їхати не радять) Я б їх в порівняння цін взагалі не ставила, вони йдуть окремою категорією. Навіть не всі місцеві канадці можуть собі дозволити жити в таких містах. В якій сфері ви плануєте шукати роботу?
-
Добре, я ще порівнюю ціни на оренду та зарплати. В Торонто, Ванкувері оренда 1 бедрум +-2000-2500 в місяць, в Саскачевані +-1000, в Альберті +- 1200, а в Оттаві +- 1300. Мені здається пропозиції роботи в Оттаві на рівні з Монреалем та Торонто. Можливо помиляюся, то виправте)
-
Цінність такого перекладу буде приблизно така сама як якщо ви просто вкажете це в резюме) Навіть досвід не місцевий не завжди має значення, а тут ще й освіта. Вони цінують усі свої стандарти та ще й з США. А оскільки для PR знадобиться, то логічно робити просто для PR одразу)
-
просто якщо WES перекладе master`s degree, як master`s, то думаю прирівняється.
-
Зустрінемось в цьому чаті через місяць вашого життя в Оттаві, розкажете 😂 Бо запит у вас явно на щось інше) Мені то подобається, бо я люблю спокій, а не тусовки і оце все) То більше в Монреалі такого щось активного, наприклад.