Ukrainian Ottawa
-
Lequiper
-
Canadian tire
-
Rina Gomorra надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1043 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Ще в IWSO є розмовний клуб онлайн раз на тиждень. Якось завітала - більше схоже на курс, бо надавали матеріали з граматики в процесі.
-
Є різні онлайн та офлайн від YMCA. Щоправда, я на них не ходила; працюю з франкомовними і в них вчуся))
-
Це не тільки заплатити за сейфті, якщо є проблеми з машиною,треба їх починати.
-
Доброго дня! Ми плануємо переїзд до Оттави з Монреалю, шукаємо житло на 2-3 місяці - 3 кімнати . Можливо хтось здає своє чи підкаже де нам шукати ? Дякую !
-
Доброго вечора, Хто-небудь їде ближайші дні з Оттави/Гатіно до Торонта, чім інше місто в GTA? Треба передати одну річ
-
И мне
-
А можна контакти до неї ?
-
Доброго дня, порекондуйте нотаріуса в Оттаві
-
Kirk Law Office Ottawa
-
Бо знайомому зарядили 300$ і ще самому потрібно підготувати з нотаріуса України
-
Не знаю, я не займався дорученнями.
-
Яка ціна доручення?дякую
-
Скажите пожалуйста можно ли в украинском консульстве в Оттаве взять выписку о не судимости? Если кто-то делал,то сколько времени это берёт? Спасибо
-
Дія - все робиться миттєво, потім переклад у будь-якого канадійського сертифікованого перекладача і IRCC happy like never before 😉. Тут про це писали вже не один раз. Вам консульство для цего абсолютно непотрібно.
-
Вся інформація є на сайті Консульства. Чому ви впевнені, що в телеграм-чаті вона достовірніше, ніж на офіційному ресурсі? 😳
-
Тут вже писали не один раз, що для Канади це не документ.
-
все працює на 100%, без проблем - це є офіційний документ, на дію навіть є посилання з самого сайту IRCC в інструкціях і в communication emails від них, що до obtain criminal record check certificate from your country of origin.
30 Jan 2023, 02:32
24681/27860
about 5 hours ago