Ukrainian Ottawa
-
А можна контакти до неї ?
-
Доброго дня, порекондуйте нотаріуса в Оттаві
-
Kirk Law Office Ottawa
-
Бо знайомому зарядили 300$ і ще самому потрібно підготувати з нотаріуса України
-
Не знаю, я не займався дорученнями.
-
Яка ціна доручення?дякую
-
Скажите пожалуйста можно ли в украинском консульстве в Оттаве взять выписку о не судимости? Если кто-то делал,то сколько времени это берёт? Спасибо
-
Дія - все робиться миттєво, потім переклад у будь-якого канадійського сертифікованого перекладача і IRCC happy like never before 😉. Тут про це писали вже не один раз. Вам консульство для цего абсолютно непотрібно.
-
Вся інформація є на сайті Консульства. Чому ви впевнені, що в телеграм-чаті вона достовірніше, ніж на офіційному ресурсі? 😳
-
Тут вже писали не один раз, що для Канади це не документ.
-
все працює на 100%, без проблем - це є офіційний документ, на дію навіть є посилання з самого сайту IRCC в інструкціях і в communication emails від них, що до obtain criminal record check certificate from your country of origin.
-
В мене є довідка з Болгарії і вона виглядає точно так само як з укр дії (там є кюр код і все інше). І в консульстві сказали, що її просто треба перекласти... Я вже не говорю про польську довідку, яку взагалі не реально зробити в консульстві;) на офіційному сайті канади застаріла інформація.
-
We are looking for a handyman to help with tiling and other labor jobs (demolishing, flooring etc related to construction) please give me a message if you are looking for a job
-
Hello
-
Скаргу надіслано
-
Підскажіть парки де стоять мангали, і можно пожарити м'ясо та відпочити з дитиною у вихідні. Район Barrhaven, Nepean чи неподалік, є машина. Дякую
-
Vincent Massey Park
-
Britannia Park
-
дуже гарно можно відпочіти
-
Britannia beach, пряж та парк з мангалами є там
30 Jan 2023, 02:32
24690/27854
about 15 hours ago