Ukrainian Ottawa
-
Вся інформація є на сайті Консульства. Чому ви впевнені, що в телеграм-чаті вона достовірніше, ніж на офіційному ресурсі? 😳
-
Тут вже писали не один раз, що для Канади це не документ.
-
В мене є довідка з Болгарії і вона виглядає точно так само як з укр дії (там є кюр код і все інше). І в консульстві сказали, що її просто треба перекласти... Я вже не говорю про польську довідку, яку взагалі не реально зробити в консульстві;) на офіційному сайті канади застаріла інформація.
-
Скаргу надіслано
-
Britannia Park
-
Andrew Haydon Park, Mooney's Bay Park, Dick Bell Park, Bate Island Park, Remic Rapids Park, Shirley's Bay Park and Pinhey's Point Park (very recommended). У всіх цих парках є мангали, смітники, лавки та столи. 👍 Discover your Ottawa for yourself. Goodluck.
-
Міла HR надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1060 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Доброго дня. До нас приїхала моя мама яка шукає роботу, можливо прибирання. Також вона має великий досвід роботи нянею більше ніж 20 років, з дітками від народження до 5 років. Має безліч рекомендацій які може надати. (Має вищу освіту психолога та медичну освіту акушерки, консультанта з грудного вигодовування) (всі дипломи українського походження) Можливо хтось має чи знає до кого можна працевлаштуватись без знання англійської мови. Дякую