Ukrainian Ottawa
-
Britannia Park
-
Andrew Haydon Park, Mooney's Bay Park, Dick Bell Park, Bate Island Park, Remic Rapids Park, Shirley's Bay Park and Pinhey's Point Park (very recommended). У всіх цих парках є мангали, смітники, лавки та столи. 👍 Discover your Ottawa for yourself. Goodluck.
-
Міла HR надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1060 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Доброго дня. До нас приїхала моя мама яка шукає роботу, можливо прибирання. Також вона має великий досвід роботи нянею більше ніж 20 років, з дітками від народження до 5 років. Має безліч рекомендацій які може надати. (Має вищу освіту психолога та медичну освіту акушерки, консультанта з грудного вигодовування) (всі дипломи українського походження) Можливо хтось має чи знає до кого можна працевлаштуватись без знання англійської мови. Дякую
-
Добрий день, підкажіть чи можна виїхати з Канади якщо подала документи на ворк перміт але ще не отримала дозволу?
-
Niki надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1066 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Work Permit не є документ по якому ви можете їздити за межі Канади, потрібна multi entry TRV Visa яка надається при наявності дійсного WP. В самому WP написано в самому низу current document doesn't give authorisation to travel. Формально, якщо ви виїдете по WP і без TRV multi entry Visa то вас можуть не впустити в країну. Деякі люди їздять на свій страх і ризик у відпустки але повернення це завжди 50/50, залежить від офіцера. В Монреалі вже були випадки в Immigration-2 коли людей не впускали до Канади без multi entry visa. Як результат прямо в аэропорту позбавляди WP і міняли його на Visitor Permit щоб впустити людину в країну згідно правил IRCC. Але тоді у вас проблеми з роботою. Після цего треба знов подаватися на WP щоб змінити Visitor Record на WP. Особисто допомагав людям в такій ситуації і це ще та головомийка + шанс втрати роботи. Робіть все за законом. TRV одержати можна за 4-6 тижнів в Оттаві. Всі документи шлють поштою.
-
Тобто я маю перебувати 4-6 тижнів в Канаді? Чи можу поїхати додому і дозвіл всеодно прийде на канадський адрес і буде дійсним?
-
Я з мультивізою 2 рази в'їжджав у Канаду (Вже маючи ворк перміт). Один раз я його забув і мене відправили до Immigration-2. Вдруге я його вже взяв, але офіцер просто спитав його наявність, та навiть не дивився. Я перепитав у офіцера, чи потрібно його завжди мати при в'їзді до Канади, він сказав, що так