Ukrainian Ottawa
-
Доброго дня Можливо хтось знає хорошого еміграційного консультанта Було б супер україномовного
-
Приєднуюсь до запитання.
-
Евгений надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1108 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Mary надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1110 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Всім привіт! Шукаю хорошу квартиру в Оттаві з липня або серпня
-
Привіт. Є тут ті, хто відправляв документи в Україну?Розкажіть як відправляли, скільки це коштує і як довго йдуть? Чи є якісь відділення в даунтауні? Безмежно вдячна♥️♥️🥰
-
навіщо знайомі? Онлайн купу варіантів можна знайти на будь який смак та гаманець.
-
можу порадити з власного досвіду те що треба брати покриття оренди авто на час поки ваше авто буде в ремонті, бо я не взяв і тепер вже півтора місяці без авто і ще буду місяці три пока авто ремонтуватимуть. А так беріть максимум покриття що дозволяє вам ваш кошторис.