Ukrainian Ottawa
-
Mathew Leonard надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1178 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
14 червня 2024 року Оттавський український дитячий хор. Не пропустіть. ▪️ Ми запрошуємо вас стати частиною цього чудового концерту, що об'єднує співаків та музикантів різного віку. Музика долає вікові та етнічні межі, завжди надихаючи та приносячи радість. Запрошуємо вас стати частиною цього чудового концерту, який об’єднує співаків та музикантів різного віку. Дата: п'ятниця, 14 червня; Час: 19:00; Розташування: 290 Lisgar Street Ottawa, ON K2P 0E2 ЗРОБИ РЕПОСТ: (у Вас займе 3 хвилини, а комусь буде корисно)🇺🇦🇨🇦
-
Мене цікавить куди ви звертались, які документи потрібні та скільки часу ви чекали? Дякую за відповідь
-
Ксения Хвостенко надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1188 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
та ну хто там тримається 🙂 всі хто повинен був приїхати, приїхав, основні проблеми новоприбулих начебто владнали, чого без резону писати. Я так розумію, що основну задачу цей чат для багатьох виконав.
-
Или ворк пермит
-
Не считая пары тысяч человек, что все еще ждут визу
-
Арина надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1201 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Mark Druck надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1205 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
знайомі теж чекають на ВП з лютого, пройшло здається більше 100 днів
-
Вже більше 90 днів
-
Ми подали чоловіка 24 лютого. Тиша