Ukrainian Ottawa
-
Друзі, прошу Вас про допомогу . Я військослужбовець 13-бригади «Хартія», виконував бойові завдання на Донецькому напрямку На разі, знаходжуся в госпіталі в м. Золочів. Діагноз: асептичний некроз голівок стегнової кістки, потрібне термінове операційне втручання для заміни кульшових суставів ! 5355571113684435 Іван Скрипник PayPal skripniikiivan Ціна імплантів 200 000 грн. На сьогоднішній день, нажаль, це непідʼємна сума для мене, з урахуванням того, що вже на лікування витрачено багато! Тому прошу Вас про допомогу! Буду вдячний за репост та Донат ❗️ Дякую🇺🇦
-
Влад надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1373 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Пам’ятаю як я в польшу возила сумками ліки для себе боялась хворіти а потім викидала їх або роздавала. А потім вияснилось можна було просто купити за копійки рецепт онлайн і купити будь які ліки в Польші і виходило в рази дешевше чим в Укр. Думаю в Канаді теж можна це робити, якість ліків тут непогана уже перевірили на собі.Краще знайти тут можливість купити, деякі фармацевти можуть продати те що вам треба.
-
Друзі, прошу Вас про допомогу . Я військослужбовець 13-бригади «Хартія», виконував бойові завдання на Донецькому напрямку На разі, знаходжуся в госпіталі в м. Золочів. Діагноз: асептичний некроз голівок стегнової кістки, потрібне термінове операційне втручання для заміни кульшових суставів ! 5355571113684435 Іван Скрипник PayPal skripniikiivan Ціна імплантів 200 000 грн. На сьогоднішній день, нажаль, це непідʼємна сума для мене, з урахуванням того, що вже на лікування витрачено багато! Тому прошу Вас про допомогу! Буду вдячний за репост та Донат ❗️ Дякую🇺🇦
-
Vitalii Maryniuk надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1382 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Доброго ранку) Порадьте будь ласка хорошого фізіотерапевта
-
Ищу секреты записи в очередь на загран паспорт ребенку)))) когда там окошки появляются?
-
мониторьте слоты в начале каждого часа по вечерам (помоему около 18:00). У вас будет пару минут на то чтобы забить слот. Мне удалось забить слот только в Торонто, но это лучше чем ничего(((
-
Люди зашибают баблишко на всем. На визе, на слотах что в Европе что тут