Ukrainian Ottawa
-
Они страйкуют... Против того, чтоб слабоалкоголки продавались ещё где-то... типо все бухло должно быть только у них.)))
-
Это коррупция на высшем уровне) ноль конкурентов, ставь цены какие хочешь) кстати в обычных продуктовых магазинах пиво и слабоалкоголки дешевле чем в ЛСБО, вот они и бесятся) 😂😂😂
-
Всім привітик! 🥰 Я SMM-спеціалістка з досвідом понад 4 роки👩🏻💻 Наразі маю 2 місця для нових проєктів у Оттаві. Просуваю інстаграм сторінки, фотографую, монтую відео, сторітели. Для обговорення усіх деталей - пишіть в особисті повідомлення 💌
-
Дык во всех, нет? Loblaws, Walmart
-
У Walmart на Billing Bridge алкоголь не продають, лише б/а. Знаю, що у деяких інших магазинах він є, але не в усіх. Навіть, якщо в одному магазині сітки є, не факт, що буде в усіх
-
Anastasiia надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1416 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Нема таких, я мешкаю в Гатіно. Real Canadian Superstore лише в Оттава є
-
Walmart, independent, metro, farm boy, super store. Может быть ещё в каких-то . Но тоже не в каждом есть, в больших точно...