Ukrainian Ottawa
-
Да, конечно. Согласен, в Украине коррупция зашкаливает, но и тут она есть. На высшем уровне. ЛСБО монополисты и не имеют конкурентов это даёт им возможность контролировать цены. Не думаю, что отсутствие конкуренции это хорошо.
-
Хтось знає чи є в Оттава-Гатіно український ресторан? І Грузинський)
-
О грузинских мы тут только мечтаем..) родные хинкальни остались только дома и немного в Польше) Украинские рестораны пока тоже не видели
-
ресторанів саме не знаю, але можна замовити смачні хачапурьки та хінкалики в «Tuta», вони є в інстаграмі та родом з одеси 😎👋
-
Ссылку в студию, пожалуйста) интересно таки)
-
тут ссылку невозможно отправить 😒
-
georgian.cuisine.tuta
-
Нашел, спасибо)
-
Вітаю. Можливо комусь з хлопців потрібна робота тут шукають працівника - Assured Automotive
-
Вітаю. На яку посаду?
-
Кузовні роботи. Англійська мінімальна може бути , і трохи розуміння як все робити. Там хлопці працюють в парі. Як раз для тих хто не знає мови і не має великого досвіду. Можу скинути резюме(зразок) для - Auto Body Prepper. Колектив гарний, майже всі канадці.
-
Доброго дня! Якщо можна, мені теж скинути зразок резюме. Дякую!
-
Контакти авто механіка в Оттаві я бачив у групі, мерсі можливо є рекомендації механіка в Гатіно?
-
В волмарті є пиво. Просто не во всіх.
-
В Волмарті нема алкоголю. Навіть пива
-
Неначе є нібито польсько-українські Pierogi (and Loaded Pierogi). Це не зовсім ресторації
-
В мене є, але розмовляє тільки іспанською, французькою та англійською.
-
Ніколи не бачив. Коли я мешкав біля Торонти, пиво можна було купити у Zehrs , це такий Loblaw в GTA. Тут можна купити Гатіно,наприклад. На заправках і SAQ
-
Підходить, англійська те що треба
-
Доброго дня, підкажіть українського нотаріуса в Оттаві для оформлення довіреності на майна та іншого Може хтось має контакти людини, яка займається такими питаннями
30 Jan 2023, 02:32
25316/27860
about 4 hours ago