Ukrainian Ottawa
-
Мне в тд дали кредитку на 500$ только. И когда начала работать. Они в этом смысле странные. Но я все еще плохо понимаю ее прикол. Ну пользуюсь. Все равно сразу закрывать надо потраченное
-
Я вже майже рік на державу працюю. Нічого не змінилося))) а наприклад куплена в кредит машина оплачується всеодно з дебітової.
-
Ну якщо ви користуєтесь кредитною картою то це створює вам кредитний рейтинг. А його можуть запитувати коли наприклад будете купувати машину чи техніку якусь побутову чи якщо будете арендувати житло чи купувати власне. Від кредит скора залежать умови які вам можуть надати. Але так ви вірно сказали, що важливіше це мати власні кошти на покупку. Якщо у вас є стабільна робота то і кредит скор буде файний за пару місяців пів року.
-
І з хорошою зп, вчасно оплаченими всім мій рейтинг не змінився з 719 навіть при постійному використанні двох кредиток, бо костко мені впарив сібс
-
Але щодо тд обслуговування мені подобається
-
719 - це вже гарний рейтинг. Далі буде рости повільно, оскільки там має значення строк кредитних ліній, який вимірюється в роках
-
а що саме не вдалося?
-
нам на машину кредит видали через 4 місяці 🙂 Спробуйте у Best Buy та Amazon. У них свої кредитні партнери.
-
Мені сказали в магазині Canada Computers що кредит можна взяти через через Flexiti , заповнила всі дані і мою заявку відхилили. Написано було, що на даний момент ми не можемо скористуватися їхніми послугами . Може через те що ми в Канаді тільки 3,5 місяці.
-
хммм, цікаво. а причину не пояснили? чи там автоматично система повідомляє, без участі людини?
-
Мне кажется хюндай мой рейтинг не проверял даже. Они своим финансированием пользовались. А брать в кредит я не пробовала
-
Мені сказали що тут більш важливий не кредитний рейтинг а саме кредитна історія, тобто як довго ви показували себе платоспроможним клієнтом. Тож більше шансів отримати кредит буде у людини з нижчим рейтингом але з довшою історією ніж у новоприбулого з відносно високим рейтингом. Коли півтора роки тому я намагався взяти у лізинг свого Ніссана маючи 5 місяців у Канаді, 4 місяці фуллтайм джоб, дві кредитки і рейтинг щось там 700+ за даними Equifax (725 писав мені ділершип Ніссану - вони користуються даними TransUnion) то мені одразу менеджер сказав що він майже впевнений що мені буде відмова по усім банкам з якими вони працюють, але можно спробувати. Тож так і було, були відмови. Єдиний варіант це було скористатися їх Nissan Finance але лише за умови внесення Security Deposit (залогу) 20% від суми (зазвичай вони просять 10%). Я погодився і все пройшло.