Ukrainian Ottawa
-
Якщо вам для роботи на держустанову, то або сама установа його робить, або спонсор (наприклад консалтінгова компанія яка вас хоче найняти). У випадку якщо ви хочете працювати як фріленсер і власник своєї компанії який поацює на держ. установу - тоді це майже неможливо.
-
Це був чистий розвод з їх сторони. Всі нові авто в ліз даються тільки через банк виробника, тобто в вашому випадку Ніссан Файненс. Вони могли вам лише дати ліз на 3 роки і без проблем, бо ворк перміт на 3 роки, але ціна на місяць буде вище ніж у випадку на 5ть років. Ділер одержує більше грошей якщо ліз на 5ть років. Тому вони вам скоріше всього і запропонували варіант з даунпейментом і секюриті депозитом щоб одержати більше від Ніссану і гарантовано закрити діл. В цему випадку їх ризик майже нульовий бо авто завжди можна забрати в разі несплати лізу, а баланс його залишкової вартості + ваш даунпеймент перекриває його первину вартість. Вони просто не сказали вам всіх можливих варіантів. У автоділерів буде 2ге місце в пеклі після політиків. 😉
-
Даунпеймент не просили
-
Привіт, порадьте страхову компанію для страхування авто. Хочу перейти з TDI, так як за 2х водіїв деруть 370 Дол... Раніше за двох платили 260 Дол, потім я себе прибрав, тобто платили за 1 водія. Зараз хочу себе знову додати, але TDI вже лупить 370 Дол на двох.... Дякую за пораду...
-
squareone
-
я катигорически не советую брокеров, цены космос + надуривают с покрытием и в случае аварии получить страховку максимально геморно
-
якось же ціну треба виправдовувати
-
Ну а геморна виплата - де дешево, там і геморно
-
чому? брокер надає вам різні варіанти в різних страхувальників. Так, звичайно, від різних контор у них різні комісійні, тому іноді вас можуть трішки "направити в правильному напрямку", але це ж все одно ваше право обирати, або не страхуватись через нього зовсім
-
так, в цьому суть їхньої роботи, як це заважає людині пропонувати вам кращі варіанти страхування?