Ukrainian Ottawa
-
чому? брокер надає вам різні варіанти в різних страхувальників. Так, звичайно, від різних контор у них різні комісійні, тому іноді вас можуть трішки "направити в правильному напрямку", але це ж все одно ваше право обирати, або не страхуватись через нього зовсім
-
так, в цьому суть їхньої роботи, як це заважає людині пропонувати вам кращі варіанти страхування?
-
брокер получает комиссию которую в итоге платите вы
-
ви висунули 3 тези, з двома з них я не згоден. Складнощі з виплатами - абсолютно реальна ситуація, якщо ми в погоні за ціною. Хто страхує за копійки, той і покриття не буде бажати виплачувати. Про ціни не згоден, адже брокер має комісію з угоди, і якщо у нього дорого, то клієнти підуть деінде. Про махінації з покриттям теж сумнівно, ви ж підписуєте договір зі страхувальником, де все розписано, як там можна надурити?
-
Я кажу з реального досвіду, винуватець дтп створив мені купу турбот із за того що брав у брокера свою страховку
-
Я в минулому році оформлювала Desjardines, вийшла ціна на нову машину на 1 водія Fuul G (потім додала ще себе Full G), платили 174$, із грудня вони тихенько підняли до 195$. Сьогодні полізла в їх програму, чисто знайти letter of experience, дивлюсь, а із цього місяця ми вже повинні платити 229! І жодного листа про підвищення ціни… мабуть теж будемо шукати варіанти)))
-
З Desjardins з 2022 року. Жодного нарікання на неочікуване підвищення цін немає. Спочатку платила 156$ (одне авто два водія) Потім додала +ще одне авто та +житло платила 260$ (авто придбані не ліз і не фінанс) З січня 2024: Одне авто фінанс, одне авто придбане та житло 360$. P.S. у нас авто не тойота й не спорткар.
-
Нє, ну ми то теж але ж обґрунтовано (кількість техніки +фінансінг та проперті) Але багато залежить від агента я Вам так скажу.
-
Пряме (принаймні в Онтаріо) Зараз діє мораторій на купівлю нерухомості для нерезидентів. Також діє маєте заплатити тільки один податок розміром 25% від вартості житла одразу якщо вирішуєте купити.
-
4-4.5 річних доходів родини за відрахуванням ваших кредитних зобов'язань - це приблизна сумма іпотеки, яку вам видадуть. Ну а поняття гарної квартири у кожного своє. Ціни стартують, щось від 250-300 тис., для таких первинний внесок повинен бути від 15 тис.
-
Ви маєте ПР?
-
А ще залежить від: - Місцевості де живете (локація) - орієнтовного кілометражу до роботи і назад в - наявності гаражу в - наявності зимових шин - фінансинг ліз чи куплене авто і - яка категорія G Full у вас (із досвідом чи без)
-
Поки це діє до 1 січня 2027року
-
-
Олег вище відповів: множите ваш спільний дохід до вирахування податків на 4 або 5 і бачите стелю, вище якої вам кредит не погодять. По термінах - в ідеалі це 3 ваші податкові декларації за останні три роки. Але ми живемо не в ідеальному світі, і тому з ідеально-професійним mortgage advisor ви можете стрибнути трохи вище п'яти та обмежитися одною або двома деклараціями