Ukrainian Ottawa
-
Пряме (принаймні в Онтаріо) Зараз діє мораторій на купівлю нерухомості для нерезидентів. Також діє маєте заплатити тільки один податок розміром 25% від вартості житла одразу якщо вирішуєте купити.
-
4-4.5 річних доходів родини за відрахуванням ваших кредитних зобов'язань - це приблизна сумма іпотеки, яку вам видадуть. Ну а поняття гарної квартири у кожного своє. Ціни стартують, щось від 250-300 тис., для таких первинний внесок повинен бути від 15 тис.
-
Ви маєте ПР?
-
А ще залежить від: - Місцевості де живете (локація) - орієнтовного кілометражу до роботи і назад в - наявності гаражу в - наявності зимових шин - фінансинг ліз чи куплене авто і - яка категорія G Full у вас (із досвідом чи без)
-
Поки це діє до 1 січня 2027року
-
-
Олег вище відповів: множите ваш спільний дохід до вирахування податків на 4 або 5 і бачите стелю, вище якої вам кредит не погодять. По термінах - в ідеалі це 3 ваші податкові декларації за останні три роки. Але ми живемо не в ідеальному світі, і тому з ідеально-професійним mortgage advisor ви можете стрибнути трохи вище п'яти та обмежитися одною або двома деклараціями
-
* - марки, моделі та року авто - часу, бо цифри постійно змінюються Страхові компанії дуже орієнтовані на статистику крадіжок, вандалізму, ДТП... актуальну на той період часу
-
Я не знаю як вони це роблять. Я з TD застрахувався на рік і ціна заморожена до кінця дії страхового полісу. Кожен місяць списується одна і та ж сума. Коли подовжував страховку на наступний рік то ціна трошки піднялась але це все було видно при подовженні все прозоро. Живу з ними другий рік і все чітко і ясно
-
224 долл/міс новий SUV лізинг full g максимальне покриття з повним пакетом опцій
-
Для порівняння - в минулому році було 217
-
Britannia Beach та Mooney'a Bay Beach. А гуляти в Оттаві всюди класно