Ukrainian Ottawa
-
А в мене якраз 23 05 апостиль вже відправив документи до Wes і ще досі нічого((
-
Друзі, прошу Вас про допомогу . Я військослужбовець 13-бригади «Хартія», виконував бойові завдання на Донецькому напрямку На разі, знаходжуся в госпіталі в м. Золочів. Діагноз: асептичний некроз голівок стегнової кістки, потрібне термінове операційне втручання для заміни кульшових суставів ! 5232441014180199 Іван Скрипник PayPal Ціна імплантів 200 000 грн. На сьогоднішній день, нажаль, це непідʼємна сума для мене, з урахуванням того, що вже на лікування витрачено багато! Тому прошу Вас про допомогу! Буду вдячний за репост та Донат ❗️ Дякую🇺🇦
-
Доброго ранку. Скажіть будьласка хто знає туристичного агента в Оттаві ( україномовного)
-
-
Ну таке собі тверження, легший маршрут- менше помилок. Особливо для водія з досвідом - ваші звички працюватимуть проти вас. Деяки речі ви маете робити для екзаменатора, вертіти головою, тримати кермо обома руками, тримати швидкість тощо. Тому звічно це легше робити на свідомому рівні (для екзаменатора) на маршрутах з меншим трафіком...я здавав 100 км від Оттави
-
Ольга менеджер надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1556 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Дарина📌 надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1560 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Вітаю. В мене питання до людей з досвідом. Чоловік відпрацював на роботі 3 місяці зарплата не велика і знайшлася та ж сама робота але за більшу оплату на іншій фірмі . Я йому кажу щоб подавав туди своє резюме і не втрачав часу на попередній. Тому питання в тому як це все правильно зробити, спочатку домовитися на новій роботі і звільнитися чи як це все зробити ? Дякую і гарного дня!
-
Ну якщо він не давав клятву що буде працювати там вічно. То та є смисл переходити. І краще спочатку домовитися за нову роботу.))