Ukrainian Ottawa
-
Скрізь однаково, я та мій чоловік на Воклі G full с першого разу здали, хочя досвіду в мене майже не було ще й офіцер мені попався як потім сказав мій інструктор, самий поганий яка валить всіх, син здавав в Канотек теж здав з першого разу 🤷♀.
-
абсолютнл без різниці де здаввати, і не вірте байкам про страшних екзаменаторів які "завалюють" людей. Добра підготовка і впевненість в тому що ви робите, ось і все.
-
Ну таке собі тверження, легший маршрут- менше помилок. Особливо для водія з досвідом - ваші звички працюватимуть проти вас. Деяки речі ви маете робити для екзаменатора, вертіти головою, тримати кермо обома руками, тримати швидкість тощо. Тому звічно це легше робити на свідомому рівні (для екзаменатора) на маршрутах з меншим трафіком...я здавав 100 км від Оттави
-
Я здала сьогодні на Walkley-маршрут не складний, до цього двічі по ньому їздили і підготувались, відео маршрутів є на ютубі. Можна подивитись і підготуватись.
-
Ольга менеджер надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1556 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Дарина📌 надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1560 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
все що ви робите за кермом, ви робите для себе а не для екзаменатора. І бажано це робити в повсякденні теж.
-
Вітаю. В мене питання до людей з досвідом. Чоловік відпрацював на роботі 3 місяці зарплата не велика і знайшлася та ж сама робота але за більшу оплату на іншій фірмі . Я йому кажу щоб подавав туди своє резюме і не втрачав часу на попередній. Тому питання в тому як це все правильно зробити, спочатку домовитися на новій роботі і звільнитися чи як це все зробити ? Дякую і гарного дня!
-
Ну якщо він не давав клятву що буде працювати там вічно. То та є смисл переходити. І краще спочатку домовитися за нову роботу.))
-
Клятву давав тільки мені ))) дякую, я зрозуміла ;)
-
Спочатку вас беруть на нову роботу , дають офер , ви кажете клас, приступити зможу через 2 тижні. Вони скажуть супер 👍🏻бо всі знають, що повинні відпрацювати 2 тижні на старій. І потім на старій ви кажете я звільняюсь і відпрацьовую два тижні.
-
Але таке рідше буває
-
Звичайно, вам можуть сказати не треба відпрацьовувати, тоді вже і запропонуєте приступити раніше
-
На новій вас запитають коли зможете почати ? (Якщо візьмуть) Ви і кажете через 2 тижні. І далі на старій все по схемі
-
Всім дякую да відповідь ! Гарного дня !
-
В мене в чоловіка така ж ситуація. 22 квітня були передані документи з Апостилю, з ВЕС досі нічого 😔
-
Костко каната, резюме на сайт компанії, співбесіда 30 липня.
-
Як можна подивитись інформацію щодо пейрола в РБС app? Отримала пейрол і не можу зрозуміти від кого
-
Доброго вечора, можливо є окрема група, або поради як проводити час на вихідних ? Можливо цікаві заклади якісь ? В пошуках жіночої компанії 🫶
-
Вітаю! Минулого року з CRA приходив запит заповнити якусь форму, в якій було написано, що якщо є діти, то треба заповнити дві інші, які насправді є формами, які подають щоб отримати чайлд бенефіти. Ми заповнили та відправили і звісно що прийшла відмова по чайлд бенефітам, бо ми на той момент прожили недостатньо часу в Канаді. Але тепер 18 місяців минуло і питання - як тепер зааплаітись на ці чайлд бенефіти? Через електронний кабінет вже не можна. Роздрукувати форми, заповнити за надіслати звичайною поштою, чи треба кудись дзвонити? Дякую.
30 Jan 2023, 02:32
25514/27984
a day ago