Ukrainian Ottawa
-
Ольга менеджер надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1556 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Дарина📌 надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1560 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Вітаю. В мене питання до людей з досвідом. Чоловік відпрацював на роботі 3 місяці зарплата не велика і знайшлася та ж сама робота але за більшу оплату на іншій фірмі . Я йому кажу щоб подавав туди своє резюме і не втрачав часу на попередній. Тому питання в тому як це все правильно зробити, спочатку домовитися на новій роботі і звільнитися чи як це все зробити ? Дякую і гарного дня!
-
Ну якщо він не давав клятву що буде працювати там вічно. То та є смисл переходити. І краще спочатку домовитися за нову роботу.))
-
-
Доброго вечора, можливо є окрема група, або поради як проводити час на вихідних ? Можливо цікаві заклади якісь ? В пошуках жіночої компанії 🫶
-
Вітаю! Минулого року з CRA приходив запит заповнити якусь форму, в якій було написано, що якщо є діти, то треба заповнити дві інші, які насправді є формами, які подають щоб отримати чайлд бенефіти. Ми заповнили та відправили і звісно що прийшла відмова по чайлд бенефітам, бо ми на той момент прожили недостатньо часу в Канаді. Але тепер 18 місяців минуло і питання - як тепер зааплаітись на ці чайлд бенефіти? Через електронний кабінет вже не можна. Роздрукувати форми, заповнити за надіслати звичайною поштою, чи треба кудись дзвонити? Дякую.
-
Вони повинні вже мати всі ваші дані але подзвонити впевнитись не завадить
-
Я дзвонив до CRA