Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 61.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Roman
    wrote on last edited by
    Cargurus
    1 Reply Last reply
    0
  • t6871650225T Offline
    t6871650225T Offline
    Max .
    wrote on last edited by
    Самый простой и приятный метод , не то шоб самый дешёвый, это сходить к дилеру. Пройдитесь хотя бы к парочке, а потом уже можно и Autotrader, Kjjj Auto and Marketplace. Дилер продает частенько уже сертифицированные тачки, типа сделал страховку, сел и поехал
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    H H
    wrote on last edited by
    вам потрібга мульті ентрі віза. Це вже тут обговорювалося. Внизу вашого WP чітко написано current document doesn't provide authorisation for travel. Якщо подзвоните в IRCC вам теж саме скажуть.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    H H
    wrote on last edited by
    від любого ділера машина буде дорожче. Купівля від приватного власника дешевше. Сертифікація від ділера це більше самозаспокоєння. Ділер абсолютно не буде вкладати гроші в ремонт якщо це не стосується safety.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Тина надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1571 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • t822308621T Offline
    t822308621T Offline
    Рената Сахнович
    wrote on last edited by
    Привіт! Мене звати [Рената ], я професійний масажист із [9] ʼроків досвідуʼ. Пропоную різні види масажу, зокрема класичний, спортивний, лікувальний та релаксуючий. Моя мета – допомогти вам відновити сили, зняти стрес і покращити загальне самопочуття. Чому варто обрати мене? - Індивідуальний підхід до кожного клієнта - Високий рівень професіоналізму - Приємна та розслаблююча атмосфера Дбайте про своє здоров’я та благополуччя. Записуйтесь на сеанс масажу вже сьогодні! Для запису та консультації телефонуйте за номером: [380682364230] Буду рада допомогти вам стати здоровішими та щасливішими!❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t480728048T Offline
    t480728048T Offline
    Viacheslav Zheliaskov 🪐
    wrote on last edited by
    ну это я понял. Мне сказали, что надо в паспорте убедиться, что пишется Multiple, но work permit все равно с собой таскать, если выехал. Спасибо большое ещё раз!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii Mykhailiuk
    wrote on last edited by
    Рената, перед Тим як вставляти свої данні в чийсь текст скобки треба видаляти, а то виглядає не дуже правдоподібно😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t822308621T Offline
    t822308621T Offline
    Рената Сахнович
    wrote on last edited by
    Дякую за пораду
    1 Reply Last reply
    0
  • t517200697T Offline
    t517200697T Offline
    Vadym Hladkyi
    wrote on last edited by
    Тоді було б краще вказати які месенджери у вас на цьому номері
    1 Reply Last reply
    0
  • t822308621T Offline
    t822308621T Offline
    Рената Сахнович
    wrote on last edited by
    Для цього є Вацап І багато українців на українському номері !
    1 Reply Last reply
    0
  • t517200697T Offline
    t517200697T Offline
    Vadym Hladkyi
    wrote on last edited by
    Цікаво хто вам на український номер буде телефонувати із Канади
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    …
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Хочемо взяти машину в кредит . Мене цікавить який перший внесок бажано зробити ? І де краще брати ? Старі машини не розглядаємо то досить дороге задоволення., приблизно 19-22 року
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    Буде щось в районі 10-20% в залежності від того як кредитор оцінить вашу платоспроможність.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5373786835T Offline
    t5373786835T Offline
    Володимир Рожков
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Пропоную вакансію Sales Representative у вашому місті, в компанії постачальника європейських вікон преміум сегменту. Надаємо ексклюзивні права дистрибуції по містам Канади. Вимоги: вільна англійська мова, досвід в продажах. Пропонуємо безкоштовне навчання, реєстрація, надання зразків продукції, довгостроковий контракт. Пропозиції в особисті повідомлення.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii Mykhailiuk
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Чи номінацію можна получити в любий момент, чи тільки раз в 3 місяці? Як це працює?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    H H
    wrote on last edited by
    враховуючи роки які ви хочете брати вам ліпше брати нове авто. Відсоток інтересу на ваше авто (воно б/У полюбому) буде в два рази вище ніж будь яке інше нове авто. Деякі бренди і моделі зараз мають 0% інтерес на ліз і файненс, що призведе до того самого рівню виплати на місяць, якщо не дешевше. Плюс ще треба пам'ятати, що в разі даун пейменту на б/у авто моней даун віднімуть вже від ціни авто з нарахованимм на ціну податками - а це пряма втрата ваших грошей. Якщо даун пеймент на нове авто, тоді від ціни авто віднімуть даун пеймент і на залишок нарахують податки. Плюс гарантія і пробіг на новому авто дає 5 років життя без головного болю. Якщо таки ви хочете бу авто, тоді дивіться на 5-6 років+ бу авто, інакше немає змісту втрачати гроші га податки і майже не мати гарантій. Розширені додаткові гарантії що продає ділер це фактично пастка і втрата грошей апфронт.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    …
    wrote on last edited by
    Щиро дякую вам за пораду
    1 Reply Last reply
    0
  • t434291721T Offline
    t434291721T Offline
    OlegGrudko
    wrote on last edited by
    Тільки нове авто втрачає 50-60% вартості за перші 3-5 років. Різниця у відсотках на кредитних продуктах навряд чи покриє знецінення. Мій вибір був би авто віком біля 3-5 років, але звичайно треба дивитись на пропозиції від конкретних продавців. Зверніть увагу, що у вас під час оформлення кредиту будуть скоріше за все будуть робити credit score hard check, тому як вже будете готові до купівлі, виділіть тиждень, походіть, подивіться можливі варіанти (нові в деяких салонах + pre-certified там же). Взяти тут авто в кредит - не проблема, від слова зовсім. Як на мене, головне усвідомити, скільки буде вартість користування в різних варіантах.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergey
    wrote on last edited by
    Підкажить будь ласка, можливо хто стикався. В CIBC була пропозиція для ньюкамерів щодо кредитої платінум картки з 0 фее на два роки. Але по завершенню строку дії зʼявляється фее. Чи можна якось змінити платінум на звичайну щоб була без фее? Чи це буде аффектиться на кредСкоре?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags