Ukrainian Ottawa
-
Тина надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 1571 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Привіт! Мене звати [Рената ], я професійний масажист із [9] ʼроків досвідуʼ. Пропоную різні види масажу, зокрема класичний, спортивний, лікувальний та релаксуючий. Моя мета – допомогти вам відновити сили, зняти стрес і покращити загальне самопочуття. Чому варто обрати мене? - Індивідуальний підхід до кожного клієнта - Високий рівень професіоналізму - Приємна та розслаблююча атмосфера Дбайте про своє здоров’я та благополуччя. Записуйтесь на сеанс масажу вже сьогодні! Для запису та консультації телефонуйте за номером: [380682364230] Буду рада допомогти вам стати здоровішими та щасливішими!❤️
-
ну это я понял. Мне сказали, что надо в паспорте убедиться, что пишется Multiple, но work permit все равно с собой таскать, если выехал. Спасибо большое ещё раз!
-
Рената, перед Тим як вставляти свої данні в чийсь текст скобки треба видаляти, а то виглядає не дуже правдоподібно😂
-
Дякую за пораду
-
Тоді було б краще вказати які месенджери у вас на цьому номері
-
Для цього є Вацап І багато українців на українському номері !
-
Цікаво хто вам на український номер буде телефонувати із Канади
-
Буде щось в районі 10-20% в залежності від того як кредитор оцінить вашу платоспроможність.
-
Доброго дня. Пропоную вакансію Sales Representative у вашому місті, в компанії постачальника європейських вікон преміум сегменту. Надаємо ексклюзивні права дистрибуції по містам Канади. Вимоги: вільна англійська мова, досвід в продажах. Пропонуємо безкоштовне навчання, реєстрація, надання зразків продукції, довгостроковий контракт. Пропозиції в особисті повідомлення.
-
Всім привіт. Чи номінацію можна получити в любий момент, чи тільки раз в 3 місяці? Як це працює?
-
враховуючи роки які ви хочете брати вам ліпше брати нове авто. Відсоток інтересу на ваше авто (воно б/У полюбому) буде в два рази вище ніж будь яке інше нове авто. Деякі бренди і моделі зараз мають 0% інтерес на ліз і файненс, що призведе до того самого рівню виплати на місяць, якщо не дешевше. Плюс ще треба пам'ятати, що в разі даун пейменту на б/у авто моней даун віднімуть вже від ціни авто з нарахованимм на ціну податками - а це пряма втрата ваших грошей. Якщо даун пеймент на нове авто, тоді від ціни авто віднімуть даун пеймент і на залишок нарахують податки. Плюс гарантія і пробіг на новому авто дає 5 років життя без головного болю. Якщо таки ви хочете бу авто, тоді дивіться на 5-6 років+ бу авто, інакше немає змісту втрачати гроші га податки і майже не мати гарантій. Розширені додаткові гарантії що продає ділер це фактично пастка і втрата грошей апфронт.
-
Тільки нове авто втрачає 50-60% вартості за перші 3-5 років. Різниця у відсотках на кредитних продуктах навряд чи покриє знецінення. Мій вибір був би авто віком біля 3-5 років, але звичайно треба дивитись на пропозиції від конкретних продавців. Зверніть увагу, що у вас під час оформлення кредиту будуть скоріше за все будуть робити credit score hard check, тому як вже будете готові до купівлі, виділіть тиждень, походіть, подивіться можливі варіанти (нові в деяких салонах + pre-certified там же). Взяти тут авто в кредит - не проблема, від слова зовсім. Як на мене, головне усвідомити, скільки буде вартість користування в різних варіантах.
-
Підкажить будь ласка, можливо хто стикався. В CIBC була пропозиція для ньюкамерів щодо кредитої платінум картки з 0 фее на два роки. Але по завершенню строку дії зʼявляється фее. Чи можна якось змінити платінум на звичайну щоб була без фее? Чи це буде аффектиться на кредСкоре?
-
це не впливає ні на що. Ви можете обирати і змінювати кредитні продукти як вам завгодно. Головне не забути закрити той продукт який вам більше не потрібний. В кредитному бюро закритий продукт зазвичай ще висить в вашому профілі до 2х місяців після закриття.
-
залежить, взагалі це так, але кожен випадок індивідуальний. Високий Borrowing cost, "втрачений" даунпеймент, + almost no warranty вийде на теж саме по грошам що і нова машина, але в випадку нової відсутність головного болю. Все що бу до 3х років - не має великого змісту брати. Якщо за кеш, тоді питань нема. Але в разі кешу вони навіть ціну обговорювати з вами не будуть + включать всі fees по повній. Для ділера кеш це той діл де ділер немає ніякого бізнесу взагалі, тобто найгірший.