Ukrainian Ottawa
-
Волонтерство кажуть може допомогти, я волонтерив 6 місяців від Україно-Канадського Конгресу
-
"пропозиції роботи в Оттаві на рівні з Монреалем та Торонто. " Що ви маєте на увазі? Мінімалка однакова за провінцією. Але, звичайно, більше варіантів кваліфікованої роботи в Монреалі та Торонто. Інша справа, що конкурувати там доведеться з акулами бізнесу, якщо мова йде про Торонто)
-
Business Development, Sales & Marketing Operations, Project Management, Government positions
-
Торонто і Ванкувер це одні з найдорожчих міст світу. Туди навіть еміграційні консультанти їхати не радять) Я б їх в порівняння цін взагалі не ставила, вони йдуть окремою категорією. Навіть не всі місцеві канадці можуть собі дозволити жити в таких містах. В якій сфері ви плануєте шукати роботу?
-
Добре, я ще порівнюю ціни на оренду та зарплати. В Торонто, Ванкувері оренда 1 бедрум +-2000-2500 в місяць, в Саскачевані +-1000, в Альберті +- 1200, а в Оттаві +- 1300. Мені здається пропозиції роботи в Оттаві на рівні з Монреалем та Торонто. Можливо помиляюся, то виправте)
-
Цінність такого перекладу буде приблизно така сама як якщо ви просто вкажете це в резюме) Навіть досвід не місцевий не завжди має значення, а тут ще й освіта. Вони цінують усі свої стандарти та ще й з США. А оскільки для PR знадобиться, то логічно робити просто для PR одразу)
-
просто якщо WES перекладе master`s degree, як master`s, то думаю прирівняється.
-
Зустрінемось в цьому чаті через місяць вашого життя в Оттаві, розкажете 😂 Бо запит у вас явно на щось інше) Мені то подобається, бо я люблю спокій, а не тусовки і оце все) То більше в Монреалі такого щось активного, наприклад.
-
Я зараз живу в містечку, яке налічує 230 тис населення) В Оттаві майже мільйон, гадаю не буде скучно)
-
Це все залежить від вашої спеціальності. В більшості випадків не місцеві дипломи для місцевих працедавців нічого не значать.
-
Боюся, що за вашими словами, вам може здатись "скучним") Мої знайомі, наприклад, не вивезли в Оттаві 🤷♀️, в Монреаль думають переїжджати або Торонто.
-
завтра відвідаю open door і через них можна безкоштовно зробити. Бо я чув про різні типи перекладу - на ПР, на роботу і навчання
-
хочеться бути ближче до урядовців і щоб жити в гарному містечку. Не сильно дорогому, але й не скучному
-
Ні, евалюація диплому майже в усіх випадках лише для балів на PR.
-
Найближчий ярмарок вакансій
-
World Skills is holding its 5th Annual Job Fair at the Ottawa Conference and Event Centre (Marriot Hotel, 200 Coventry Road) on Tuesday, February 28, 2023 (10:00 am-3:00 pm).
-
Не можу запостити посилання на івент
-
я так розумію, це не єдина причина перееїзду?)