Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Ottawa

Ukrainian Ottawa

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
28.3k Posts 2.7k Posters 68.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t833216711T Offline
    t833216711T Offline
    VADYM KUCHERIAVYI
    wrote on last edited by
    NBC до прикладу. Туди сюди. Чеки приймає теж, одразу зраховує на рахунок. Потім знімається кеш.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Halinka
    wrote on last edited by
    Привіт! Сьогодні буду робити замовлення на medik8, якщо комусь цікаво замовити разом - пишіть в пп ☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Пропоную бухгалтерськi послуги в Канадi: - консультацii з бiзнесу та self - employed, - подання податкових декларацій, - реєстрацiя корпорацій, bookkeeping, self -employed, GST/HST account, WSIB, Payroll, - child benefit, - реєстрацiя на клiматичнi виплати, - Healthy Smile реєстрацiя, - Employment Insurance при звiльненнi, - виплати при народженнi дiтей. Звертайтесь за тел 647-819-2707 Наталя CTRL TAX.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1057245116T Offline
    t1057245116T Offline
    Виктория
    wrote on last edited by
    Будемо їхати з аеропорту Монреаля до Оттави, сьогодні о 16:30, можемо взяти до 5 осіб, машина Dodge Caravan, оплата договірна.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Пропоную бухгалтерськi послуги в Канадi: - консультацii з бiзнесу та self - employed, - подання податкових декларацій, - реєстрацiя корпорацій, bookkeeping, self -employed, GST/HST account, WSIB, Payroll, - child benefit, - реєстрацiя на клiматичнi виплати, - Healthy Smile реєстрацiя, - Employment Insurance при звiльненнi, - виплати при народженнi дiтей. Звертайтесь за тел 647-819-2707 Наталя CTRL TAX.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia Sobchenko
    wrote on last edited by
    Чоловік без цілі надання цих послуг поновлював, а що?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    H H
    wrote on last edited by
    Хто для надання консульських послуг поновлюва дані у Резерв+?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✨
    wrote on last edited by
    📣 Шукаю роботу няні в Оттаві та найближчих населених пунктах! 📣 Доброго дня! Я шукаю можливість працювати нянею і готова запропонувати свої навички та досвід у догляді за дітьми. Ось короткий огляд мого досвіду та кваліфікацій: 🌟 Досвід роботи з дітьми більше 5 років: Асистентка вчителя (останні 2 роки, маю досвід роботи з особливими дітьми) Домашній доглядальник (останні 2 роки) 🎓 Освіта та кваліфікації: Вища педагогічна освіта Сертифікат "Підтримка при роботі з особливими дітьми" (2024 року). Сертифікована з "Першої допомоги" (2024 року). Резюме готова надіслати електронною поштою. Якщо ви шукаєте професійного та турботливого спеціаліста для догляду за дітьми, буду рада обговорити можливості! 🌈👶
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    I S
    wrote on last edited by
    Дякую! Спробую знайти їх і написати
    1 Reply Last reply
    0
  • t510311147T Offline
    t510311147T Offline
    Suzanna
    wrote on last edited by
    Спробуйте зателефонувати на лінію моно або написати їм в телегу, там можна змінити номер телефону на дійсний, я так робила і це коротка і не складна операція
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    H H
    wrote on last edited by
    відправляти не повний пакет немає змісту, це призводить тільки до затримок, втрат рекордів, перекидання файлу від одного офіцера до іншого і т.д. За кожним додатковим запитом додається 30 днів яких вам дають на задоволення запиту + 2 тижні всередені IRCC на розгляд того чого не вистачало. Тобто коже запит коштує мінімум 6 тижнів екстра часу, навіть якщо ви його вислали миттєво. Виключенням тільки є файли які вже очікують статусу granted.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5678018747T Offline
    t5678018747T Offline
    Діма
    wrote on last edited by
    Привіт, сьогодні приїду в Оттаву погуляти з Торонто, можливо в когось буде вільний час составити мені компанію  показати місто , погуляти. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Val Bond
    wrote on last edited by
    Кнопку "сабміт" неможливо натиснути тільки за відсутності документів, позначених зірочкою. Ні police certificate, ні military service не є у переліку обов'язкових документів для подачі на цю програму. І так, людям приходять дозапити по цих документах у разі необхідності
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    I S
    wrote on last edited by
    В мене і Приват, і Моно (( Наче через wise відправляють кошти
    1 Reply Last reply
    0
  • t262844392T Offline
    t262844392T Offline
    s soyka
    wrote on last edited by
    Ще у мене вилетів приватбанк-додаток. Доступу до українського номера вже давно немає, я не знаю як отримати доступ знову. Чи підкаже хтось як бути?
    1 Reply Last reply
    0
  • t262844392T Offline
    t262844392T Offline
    s soyka
    wrote on last edited by
    Тому що мені пишу «this destination is not more available » чи шось таке
    1 Reply Last reply
    0
  • t1632858584T Offline
    t1632858584T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Відправляла через нього тиждень тому, вже не працює ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t262844392T Offline
    t262844392T Offline
    s soyka
    wrote on last edited by
    Як зараз можна швидко надіслати гроші в Україну? Paysend нібито більше не працює в Україну
    1 Reply Last reply
    0
  • t770171532T Offline
    t770171532T Offline
    Tetiana Dmytryk
    wrote on last edited by
    🇺🇦З Днем народження, Україно Хай ясніє твоя зоря. Я мале лелеча, дитина, Промовляю твоє ім'я. 🇺🇦Ти молитва моя всесильна, Що співа цвіркуном в траві, Придивляєшся в серце пильно І пульсуєш буттям в чолі. 🇺🇦Ти весняна, духмяна, строга І співоча, і мовчазна Виставляєш життя пороги І даруєш рубін вина. 🇺🇦Ти волошкою вдаль синієш І плекаєш казковий мак, Ти гостей частувати вмієш, Ти борщу зворожила смак. 🇺🇦Ти для мене у кожній квітці, У промінчику золотім І у озері, і у річці - Рідний затишний батьків дім. #Ната_Гончаренко #Україна #День_незалежності
    1 Reply Last reply
    0
  • t388103456T Offline
    t388103456T Offline
    Dddd💎
    wrote on last edited by
    Дякую, навзаєм 🤗
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.