Ukrainian Ottawa
-
12 грудня о 17:00 за східноєвропейським часом відкриється бронювання безкоштовних квитків до Канади для українців від Ukraine to Canada Travel Fund (U2C). Доступними будуть 300 квитків. Підготуйте всі документи заздалегідь, оскільки часу на бронювання, через велику кількість охочих, буде обмаль. ‼️ Початкова дата вашої подорожі буде не раніше ніж через 30 днів з дати подання вашої заявки. Всі вимоги та документи тут: miles4migrants.org/ukraine2canada/
-
ВАКАНСІЯ! Вакансія - робота в маркетингу в соціальних мережах {SMM}. Вік - від 20 років! Країна-🇺🇦🇺🇸🇬🇧🇪🇸🇩🇪 та інші! Посада – асистент Зарплата - $500 {на тиждень}! Назва компанії-{Main Street Renewal} НАДІШЛИ ПРЯМЕ ПОВІДОМЛЕННЯ НА WHATSAPP (984) 256-5971
-
Молодцы!!! Банк Канады 7 декабря скорее всего ещё процент поднимет, вот после этого снять квартиры ещё сложнее будет в Канаде, так как уже сами канадцы не смогут себе позволить купить недвижимость и будут вынуждены идти рентовать. И эта тенденция с повышением процентов скорее всего сохранится до пасхи следующего года минимум из-за стагфляции в Канаде. А там уже и на цифровую валюту нас переводить пытаться будут, что будет заставлять нас отказаться от наличных денег. Посмотрим, время покажет...
-
На Kijiji можно смотреть у частников, но когда Вы уже здесь в Канаде и депозитов никаких не давать пока все документы не подпишите.
-
Так я ж не кажу, що це не можливо. Просто може буде довго. Якщо є де жити місяць-два-три, поки шукаєш, тоді можна і на рентал сайтах шукати. Якщо треба швидко, то краще в тих компаніях шукати. Ну і Ольгу Річер спробувати - багато чую що допомогла знайти.
-
Значить мені одному не щастило потрапляти на скамерів які намагалися мене розвести і на заміжніх чоловіків з дітьми які хотіли спробувати щось новеньке з молодим хлопчиком 🥲🥲
-
Я довго шукав самостійно без кредит скора і все знайшлося, зараз по онтаріо проблема з affordable housing але якщо прикласти зусиль то все можна зробити 🤗
-
Сейчас смотрите жильё везде. Увы рент только идёт вверх, квартир не так много, а приезжает всё больше и больше. Сейчас ещё куча китайцев приезжает что пытаются избежать карантинных лагерей. Можете связаться с риэлтором Ольгой Ричер из Оттавы, (613) 265-2354, она может Вам что-то посмотреть, но запросы лендлордов и скорость сдачи сейчас увеличилать. В общем удачи Вам!!!
-
Дуже НЕ рекомендую користуватися kijiji
-
Minto.com homestead.ca accoravillage.com clvgroup.com fpm.ca zumper.com rentcafe.com rentals.ca Facebook marketplace
-
Куди подати заявку на безкоштовний авіаквиток?