Ukrainian Ottawa
-
📢 Потрібен досвідчений працівник на малярні роботи 🛠 Шукаємо майстра з досвідом роботи для нашого об'єкту у Гатіно. Фарбування стін і стелі. Робота на ці вихідні або на понеділок. Оплата обговорюється індивідуально в особисті. 💼 Пишіть у приватні повідомлення для деталей! #РоботаГатіно #РемонтОттава #БудівельніРоботи #РемонтГатіно #Робота
-
Велком Ту жоін ас ат септембер 22😊.
-
Дуже Дякую за інформацію )))
-
От тут влітку приймали нових паціентів 1366 Clyde Ave., Ottawa, ON K2C 3Z4. Зверніться, може ще набирають
-
Просто до лікаря за рецептом - це шукайте у себе на районі walk-in general practitioner та записуйтесь по телефону.
-
Не знаю як в Онтаріо, в Квебеку та Брит. Колумбії на них чекають 3-5 років місцеві люди. Криза системна небувала в цій галузі, всі лікарі потікали до США.
-
добрий день, підкажіть будь ласка як можна знайти сімейного лікаря? і якщо немає сімейника може є якісь сайти на яких можна записатися на прийом просто до лікаря що б він дав рецепт ?
-
Перепрошую
-
Ви вже сюди приходили з цим питанням.
-
🚗🚘 АВТОПРОБІГ "КОЛОНА СИЛИ" УКРАЇНЦІВ В ОТТАВІ 🇺🇦🇨🇦 Дорогі друзі! 22 вересня ми об'єднуємося для важливої справи - автопробігу з Оттави до Карлтон Плейс на підтримку нашої рідної України! 🇺🇦 Пунктом призначення стане український фестиваль у Карлтон Плейс, де ми зможемо разом відзначити нашу культуру та солідарність. 🤝 Приєднуйтесь до нас! Разом ми можемо створити потужну хвилю підтримки, яка дійде до сердець кожного. Нехай наші автомобілі стануть символом єдності та сили українського народу! 🔔 Для участі у автопробігу необхідна попередня реєстрація! Це важливо для організації та безпеки нашої події. 📍 START - Loblaws, 100 McArthur Ave., Ottawa ⏱ TIME - 10:45 АМ 📍 END - 137 John St, Carleton Place (Ukrainian Fest Lanark County ) УКРАЇНСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ. Всіх запрошуємо, головне мати автомобіль🚗 і українську символіку🇺🇦 Шукайте нас в фейсбуці - Автопробіг "Колона сили в Канаді🇨🇦"
-
усім доброго вечора! Я отримала 2 gift cards в Apple store при покупці компʼютера на суму $400. Можливо хтось хотів би обміняти на кеш?
-
Тільки руками розводили "чекайте ще... все окей"
-
Ну після того як я дитині подовження візитор рекорд чекав рік без одного тижня, то я зовсім не здивований. Дзвонив їм регулярно як на роботу ходити
-
Знайомі подались в лютому, отримали в 20-х числах серпня. Розбіжність прям дуже велика.
-
Відгукніться, будь ласка, хто працює на СТО або на шиномонтажі. Потрібна консультація та допомога. Можна писати приватно. Дякую.