Ukrainian Ottawa
-
Я новый WP ожидал два месяца
-
На визу еще не подались
-
А визу вы сколько ждали?
-
Мені 6 місяців розглядали, продовжили на 9 місяців 🤷🏻♀
-
Ну мені і чоловіку майже 3 місяці продовжували, в чоловіка ще мілітарі документи запросили
-
Да, максимум месяц Ну это так было, как сейчас не знаю
-
То есть у вас был старый WP продлили за 2 недели? Классно, я слышу страшилки про 6 месяцев. Я только собираюсь всем этим заниматься. Спасибо
-
Да, сделала У меня были проблемы , а так у молодого человека wp пришел через две недели ( подавались до 31 марта)
-
А новый WP вы уже сделали? Сколько это заняло по времени?
-
Всем привет! Нужно ли сдавать снова medical exam , если подаешься на вклейку визы? Прошлая виза заканчивается.
-
Доброго дня. Пропоную бухгалтерськi послуги в Канадi: - консультацii з бiзнесу та self - employed, - подання податкових декларацій, - реєстрацiя корпорацій, bookkeeping, self -employed, GST/HST account, WSIB, Payroll, - child benefit, - реєстрацiя на клiматичнi виплати, - Healthy Smile реєстрацiя, - Employment Insurance при звiльненнi, - виплати при народженнi дiтей. Звертайтесь за тел 647-819-2707 Наталя CTRL TAX.
-
Шукаю когось щоб періодично прибирати мою квартиру, схід міста Оттава, o-train та буси поблизу ходять. Квартира невеличка, ніяких крайнощів, просто неприбрано. Засоби всі мої, на прибирання треба десь 2 години, найкраще в вихідні після обіду або в будні після 18:00. Пишіть ціну за годину в особисті.
-
Гляньте в Роні (Мерівейл/Хант Клаб) біля Канедіан Тайяр. В них був дуже великий вибір. Але майте наувазі що це сезонний айтем.
-
Home Depot
-
Walmart
-
Вітаю. Мені потрібні квіти в квартиру бажано такого розміру. Де можна купити не дорого ? Дякую !
-
тому інструкторів треба брати тільки англомовних, як і всі інші сервіси. Мова сама до Вас не прийде. Одне, два заняття і вже будете в курсі справи, зі знанням термінів. Ваш розвиток буде надавати Вам задоволення.
-
ну тоді формулювання "завалили" не в тему. Які б Вам історії не розказували, поняття "завалили" тут не існує. Все буде добре, здасте.
-
Так буду здавати знову в жовтні. Дякую
-
Ну ви точно не можете казати, що вас завалили Є купа відео на youtube з екзаменів, навіть з Воклі, дивіться прислухайтеся та йдіть знову. Якщо що не зрозуміло, перепитайте екзаменатора
30 Jan 2023, 02:32
26347/27837
25 minutes ago