Ukrainian Ottawa
-
Добрий день, громадо. Підкажіть, будь ласка, із свого досвіду, як носяться зимові комбінезони для дітей із Костко? Ціна дуже приємна на них, з приводу якості жодної інформації знайти не можу
-
Всім привіт. Хочу порадити банк який допомагає з побудовою кредитного рейтингу. Я цим банком користуюся лише 2 місяці, але мій кредитний рейтинг вже вирос на 5 пунктів (хоча до цього пів року взагалі не рухався). Це працює так що вони відкривають для вас окремий акаунт, utilisation якого лише 10% і вони відправляють ці дані в кредитне бюро і ваш кредитний рейтинг буде рости. Ще дуже прикольна фішка це звіт про арендну плату. Зазвичай коли ви платите аренду гроші просто переходять з вашого акаунта на акаунт лендлорда. Але якщо ви платите аренду через цей банк, то вони відправляють звіт про оплату до кредитних бюро і відповідно це позитивно впливає на ваш кредитний рейтинг. Називається банк КОНО. Якщо при реєстрації ви вкажете мій реферальний код HLRAL84N і закинете на рахунок $50, то вам дадуть 4 місяці безкоштовного доступу до самого дорогого плану (звичайна ціна $19 в місяць, то ж $19х4=$76). Ну і плюс там є усі фішки типу кешбеку і т.п. Так, я пишу це що б отримати виплату за реферала, але що б побудувати ваш кредитний рейтинг цей банк справді топ 😁
-
Якщо колись захочете відкрити бізнес, або взяти великий кредит вже на підтримку існуючого бізнесу - то кредитний рейтинг допоможе. Також гроші можна брати не тільки для бізнесу А сенс кредитних карток у тому, що ви використовуєте не свої гроші а чужі. Один з прикладів де це допоможе - якщо раптово почали зникати гроші з картки, бо ви залишили свої коди на не перевіреному сайті, чи на заправці потрапили на скімминг. Для банку повернути свої гроші буде набагато більше мотивації, чим разбиратися з вашими.
-
З того що впливає на його збільшення це 1. Відсутність заборгованості, якщо хоч 1 раз не вчасно погасили кредит, це мінус. 2. Стабільна робота з гідною зп. Банк бачить скільки у вас грошей надходить кожен місяць і скільки ви витрачаєте. За пів року рейтинг можна вирівняти якщо до цього він був малий. А всі ці +5 балів за аренду вже додатково до перших двох пунктів.
-
Доброго дня. Поділіться, будь ласка, досвідом подачі на загранпаспорт у Нью-Йорку, або іншому місті США 🙏 Якщо маємо американську візу, яким чином заповнювати документи (на руках тільки канадські ворк-перміт, водійське посвідчення), чи потрібно завчасно звертатися у посольство України у Нью-Йорку за уточненнями і дозволом? Можливо ще якісь моменти, на які потрібно звернути увагу. Можна у приватні повідомлення.