Ukrainian Ottawa
-
Добрий день, громадо. Підкажіть, будь ласка, із свого досвіду, як носяться зимові комбінезони для дітей із Костко? Ціна дуже приємна на них, з приводу якості жодної інформації знайти не можу
-
Всім привіт. Хочу порадити банк який допомагає з побудовою кредитного рейтингу. Я цим банком користуюся лише 2 місяці, але мій кредитний рейтинг вже вирос на 5 пунктів (хоча до цього пів року взагалі не рухався). Це працює так що вони відкривають для вас окремий акаунт, utilisation якого лише 10% і вони відправляють ці дані в кредитне бюро і ваш кредитний рейтинг буде рости. Ще дуже прикольна фішка це звіт про арендну плату. Зазвичай коли ви платите аренду гроші просто переходять з вашого акаунта на акаунт лендлорда. Але якщо ви платите аренду через цей банк, то вони відправляють звіт про оплату до кредитних бюро і відповідно це позитивно впливає на ваш кредитний рейтинг. Називається банк КОНО. Якщо при реєстрації ви вкажете мій реферальний код HLRAL84N і закинете на рахунок $50, то вам дадуть 4 місяці безкоштовного доступу до самого дорогого плану (звичайна ціна $19 в місяць, то ж $19х4=$76). Ну і плюс там є усі фішки типу кешбеку і т.п. Так, я пишу це що б отримати виплату за реферала, але що б побудувати ваш кредитний рейтинг цей банк справді топ 😁
-
Якщо колись захочете відкрити бізнес, або взяти великий кредит вже на підтримку існуючого бізнесу - то кредитний рейтинг допоможе. Також гроші можна брати не тільки для бізнесу А сенс кредитних карток у тому, що ви використовуєте не свої гроші а чужі. Один з прикладів де це допоможе - якщо раптово почали зникати гроші з картки, бо ви залишили свої коди на не перевіреному сайті, чи на заправці потрапили на скімминг. Для банку повернути свої гроші буде набагато більше мотивації, чим разбиратися з вашими.
-
З того що впливає на його збільшення це 1. Відсутність заборгованості, якщо хоч 1 раз не вчасно погасили кредит, це мінус. 2. Стабільна робота з гідною зп. Банк бачить скільки у вас грошей надходить кожен місяць і скільки ви витрачаєте. За пів року рейтинг можна вирівняти якщо до цього він був малий. А всі ці +5 балів за аренду вже додатково до перших двох пунктів.
-
Доброго дня. Поділіться, будь ласка, досвідом подачі на загранпаспорт у Нью-Йорку, або іншому місті США 🙏 Якщо маємо американську візу, яким чином заповнювати документи (на руках тільки канадські ворк-перміт, водійське посвідчення), чи потрібно завчасно звертатися у посольство України у Нью-Йорку за уточненнями і дозволом? Можливо ще якісь моменти, на які потрібно звернути увагу. Можна у приватні повідомлення.
-
Самого початку вторгнення Юра долучився до лав ЗСУ. До повномаштабного вторгнення Юра працював в Первомайській Райдержадміністрації, ТОВ Фобосс-Телеком, рекламній агенції Злата, Первомайському МКК. В нього залишився син якому 8 років. Під час бойового завдання у Донецькій області отримав важкі поранення грудної клітки, залишився без лівої кисті та без фаланг пальців правої руки, одне око потребує операції. Вартості приблизно 150 тис грн. Зібрано майже 90 тис грн. Зараз він знаходиться у лікарні Феофанія м.Київ. Я постійно знаходжуся з ним від поранення і до теперешнього часу. Просимо про допомогу адже він ризикнув своїм здоров'ям щоб ми з вам жили. Картка для допомоги Юрію 5351160790363820 Дякую,всім мира🙏Також є PayPal ivanovuriy40
-
Вітаю! Віддаю безкоштовно поличку для верхнього одягу та взуття У хорошому стані Забрати бажано сьогодні у Centertown