Ukrainian Ottawa
-
Якщо колись захочете відкрити бізнес, або взяти великий кредит вже на підтримку існуючого бізнесу - то кредитний рейтинг допоможе. Також гроші можна брати не тільки для бізнесу А сенс кредитних карток у тому, що ви використовуєте не свої гроші а чужі. Один з прикладів де це допоможе - якщо раптово почали зникати гроші з картки, бо ви залишили свої коди на не перевіреному сайті, чи на заправці потрапили на скімминг. Для банку повернути свої гроші буде набагато більше мотивації, чим разбиратися з вашими.
-
З того що впливає на його збільшення це 1. Відсутність заборгованості, якщо хоч 1 раз не вчасно погасили кредит, це мінус. 2. Стабільна робота з гідною зп. Банк бачить скільки у вас грошей надходить кожен місяць і скільки ви витрачаєте. За пів року рейтинг можна вирівняти якщо до цього він був малий. А всі ці +5 балів за аренду вже додатково до перших двох пунктів.
-
Доброго дня. Поділіться, будь ласка, досвідом подачі на загранпаспорт у Нью-Йорку, або іншому місті США 🙏 Якщо маємо американську візу, яким чином заповнювати документи (на руках тільки канадські ворк-перміт, водійське посвідчення), чи потрібно завчасно звертатися у посольство України у Нью-Йорку за уточненнями і дозволом? Можливо ще якісь моменти, на які потрібно звернути увагу. Можна у приватні повідомлення.
-
Самого початку вторгнення Юра долучився до лав ЗСУ. До повномаштабного вторгнення Юра працював в Первомайській Райдержадміністрації, ТОВ Фобосс-Телеком, рекламній агенції Злата, Первомайському МКК. В нього залишився син якому 8 років. Під час бойового завдання у Донецькій області отримав важкі поранення грудної клітки, залишився без лівої кисті та без фаланг пальців правої руки, одне око потребує операції. Вартості приблизно 150 тис грн. Зібрано майже 90 тис грн. Зараз він знаходиться у лікарні Феофанія м.Київ. Я постійно знаходжуся з ним від поранення і до теперешнього часу. Просимо про допомогу адже він ризикнув своїм здоров'ям щоб ми з вам жили. Картка для допомоги Юрію 5351160790363820 Дякую,всім мира🙏Також є PayPal ivanovuriy40
-
Вітаю! Віддаю безкоштовно поличку для верхнього одягу та взуття У хорошому стані Забрати бажано сьогодні у Centertown
-
Привіт! Хочете добре вивчити англійську 🇬🇧 мову? Тоді звертайся до нас! 🤗 Індивідуальні заняття з репетитором: - Програму викладач коректує так, щоб вона відповідала тим мовним цілям, які маєте - Перше пробне заняття є безкоштовним - Графік підлаштовується під вас 💵Вартість 320 грн за 1 годину Для запису неодмінно пишіть у приватні повідомлення 📩
-
Ми робили але то було у грудні 22 отримали десь у березні-травні 23. Дитина до 16 років
-
Все залежить від того, скільки часу ви витратите на отримання слота у консульство. Це може тривати багато часу. З моменту оформлення документів у консульстві (за слотом) до отримання паспорта у нас вийшло близько двох місяців.
-
Здається кімната в районі Gloucester, в будинку де проживають українці.
-
Добрий день! Скажіть, будь ласка, чи може хтось допомогти з будь-якою роботою в Оттаві чи взагалі будь-де в Канаді. Я готовий заплатити за працевлаштування та готовий до переїзду. Знаю, що це незаконно але що робити? Зараз знаходжусь в Оттаві. Мені 36 років, гарна фізична форма, досить добре володію англійською, єдине що проблема з правами. Нема куди повертатися, родом з Херсонської області, місто зруйноване як і мій дім. Просто дійсно вже безнадійна ситуація, не хочу вже витрачати тут гроші і якщо щось не знайду в найближчі дні вимушений буду летіти до Європи. За 8 місяців нічого стабільного так і не знайшов у Калгарі, був нещодавно в Монреалі, там важкувато без нормальної французської. Маю канадський досвід warehouse associate, moving та виробництво пластикових вікон. Буду вдячний за допомогу.
-
Знаю точно що працюють українці на вікнах у Vars (Nordic or Verdun) це неподалік Оттави (навіть робітників деяких возять на авто підприємства) умови не погані 20$ для початку +харчування на роботі+ бенефіти після 3міс. 4 дні (пн-чт) по 10 годин, пт за необхідності/бажання. Спробуйте туди.