Ukrainian Ottawa
-
Вітаю! Віддаю безкоштовно поличку для верхнього одягу та взуття У хорошому стані Забрати бажано сьогодні у Centertown
-
Привіт! Хочете добре вивчити англійську 🇬🇧 мову? Тоді звертайся до нас! 🤗 Індивідуальні заняття з репетитором: - Програму викладач коректує так, щоб вона відповідала тим мовним цілям, які маєте - Перше пробне заняття є безкоштовним - Графік підлаштовується під вас 💵Вартість 320 грн за 1 годину Для запису неодмінно пишіть у приватні повідомлення 📩
-
Ми робили але то було у грудні 22 отримали десь у березні-травні 23. Дитина до 16 років
-
Все залежить від того, скільки часу ви витратите на отримання слота у консульство. Це може тривати багато часу. З моменту оформлення документів у консульстві (за слотом) до отримання паспорта у нас вийшло близько двох місяців.
-
Здається кімната в районі Gloucester, в будинку де проживають українці.
-
Добрий день! Скажіть, будь ласка, чи може хтось допомогти з будь-якою роботою в Оттаві чи взагалі будь-де в Канаді. Я готовий заплатити за працевлаштування та готовий до переїзду. Знаю, що це незаконно але що робити? Зараз знаходжусь в Оттаві. Мені 36 років, гарна фізична форма, досить добре володію англійською, єдине що проблема з правами. Нема куди повертатися, родом з Херсонської області, місто зруйноване як і мій дім. Просто дійсно вже безнадійна ситуація, не хочу вже витрачати тут гроші і якщо щось не знайду в найближчі дні вимушений буду летіти до Європи. За 8 місяців нічого стабільного так і не знайшов у Калгарі, був нещодавно в Монреалі, там важкувато без нормальної французської. Маю канадський досвід warehouse associate, moving та виробництво пластикових вікон. Буду вдячний за допомогу.
-
Знаю точно що працюють українці на вікнах у Vars (Nordic or Verdun) це неподалік Оттави (навіть робітників деяких возять на авто підприємства) умови не погані 20$ для початку +харчування на роботі+ бенефіти після 3міс. 4 дні (пн-чт) по 10 годин, пт за необхідності/бажання. Спробуйте туди.
-
Дуже Вам дякую!
-
Оля надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 2558 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Какая цена ?
-
Доброго дня, а що там настільки важко заповнювати, що аж 15 з людини?