Ukrainian Ottawa
-
Звісно це лотерея. Але протягом пари років грін кард виграв мій молодший брат з родиною і потім мої батьки 😜 От така моя маленька цікава статистика )) Фото також можна зробити у відділеннях UPS, Shoppers Drug Mart, Walmart
-
Ми вже 5 років програємо у розігріші, тому вибірка не репрезентативна) особливо, коли ПР-ом у найближчі роки і не пахне 😭
-
Віддам безкоштовно дитячий стілець для годування. Peg Perego Prima Pappa
-
Доброго дня. Пропоную бухгалтерськi послуги в Канадi: - консультацii з бiзнесу та self - employed, - подання податкових декларацій, - реєстрацiя корпорацій, bookkeeping, self -employed, GST/HST account, WSIB, Payroll, - child benefit, - реєстрацiя на клiматичнi виплати, - Healthy Smile реєстрацiя, - Employment Insurance при звiльненнi, - виплати при народженнi дiтей. Звертайтесь за тел 647-819-2707 Наталя.
-
У США: більше роботи, більше різноманітність професій, краще відношення доходу до цін на нерухомість, більше різних великих та середніх міст. Значно краще виходять заощадження якщо подорожувати або купувати нерухомість в третіх країнах. Одночасно, там значно гірше в плані соціальної безпеки, особливо конкретні міста, дорожче медицина (хоча й доступніше в плані очікування), значно гірше в плані безхатьків та наркоманів на вулицях. Ну й головне - це хто де на яку роботу влаштується.
-
Стілець забрали. Ще є такий великий єдиноріг 🦄 З мене зростом))
-
Максим надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 2642 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Доброго дня.Продаю автомобіль кого цікавить пишіть в особисті:Volkswagen Jetta 2.0 Tdi
-
Вітаю) Заповнюємо анкети на Грін Кард