Ukrainian Ottawa
-
Фізично дитина повинна буди присутня на медогляду, але нашу доньку тільки сфотографували. Сам лікар запитав загальні питання типу, чи є в не розлад кровотворення. Тобто він і так бачив, що дитина здорова, не має фізичних вад. Він навіть не слухав легені. Дитині не робили флюорографію та не брали кров як у мене. Але так, за дитину я заплатила :). ще я заповнювала анкету на дитину по захворюванням усі були дуже доброзичливі і навіть дали смаколик малій (мене запитали чи можна)
-
Так
-
Free ESL/LINC Classes: If you are a Permanent Resident, Refugee Claimant, or Naturalized Canadian Citizen, you may be eligible to take free language classes. Please note: There may be a small Material Fee for ESL Classes www.ocdsb.ca/continuing_education/english_as_a_second_language__language_instruction
-
Дякую.
-
Доброго дня. Після нового року планую до Канади. 20- ть років досвіду в будівництві, приватний сектор з нуля під ключ. Підкажіть будь ласка, куди краще. Можливо хтось знає де є робота в цій галузі. Англійська початкова, вчу. Можливо в аграрній сфері, є права на сільхоз техніку. Всім гарного дня. Дякую.
-
✅ Viber/Telegram: +380936964781 ✅ WhatsApp: +380936964781
-
★ FACEBOOK: facebook.com/terassa.consult
-
🇺🇦У зв'язку з війною в Україні багато українців переїхали жити в 🇨🇦Канаду за програмою підтримки від війни. Незнання тонкощів побутового життя в Канаді, незнання, як працює система освіти у школах Канади – залучають багатьох українців до розгубленості та панії. Адже українці переїхали разом із дітьми, яких треба влаштувати до шкіл. Щоб полегшити українцям проживання в Канаді, пропонуємо послухати наші вебінари про те, як працює канадська система освіти та у чому різниця від звичної системи освіти країн СНД. Порівняння систем освіти шкіл Канади та СНД. Наталія Терехова, ідеолог проекту "Освіта за кордоном" та представник компанії «ТерАсса», про порівняння двох шкільних систем освіти в СНД та Канаді. Вирізка з вебінару про освіту у Канаді зі Світланою, представницею Мохок Коледж (Mohawk College) у Канаді. Всім, хто готовий гідно представляти Україну на міжнародному просторі та навчатися у вузах Канади, ми говоримо: • Welcome to us, ласкаво просимо до нас!
-
www.youtube.com/watch?v=Jj4zEKs3j7c
-
На платні садочки ціна приблизно 1000 долларів на місяць. Ну і влітку школи не працють приблизно 2 місяці.