Ukrainian Ottawa
-
Всіх вітаю! Я Олег маркетолог Вже більше ніж 3,5 роки я допомагаю підприємцям залучати нових клієнтів та розвиватися через соціальні мережі. Кому цікаво пишіть, все детально обговоримо!
-
Оля надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 2687 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Онлайн ні. Сіті Холл так. Також точно знаю що можна у Westgate Shopping Centre
-
Егор надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 2695 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Илья надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 2696 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Якщо що, poparide чи kangaride недорого та варіанти ймовірно будуть
-
Алина надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 2703 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
привіт усім можливо, хтось збирається купляти щось з Apple store, у мене є gift cards на суму 400$ разом. Можу обміняти на готівку
-
Илья надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 2704 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
wafytgh надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 2705 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Кристина надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Щоб бот перестав видаляти ваші повідомлення, напишіть щось не підозріле. Або дізнайтесь причину тут. Cпаму видалено у цій групі: 2714 Бачите спам? Цитуйте спам повідомлення в групі і відповідайте командою /spam
-
Добрий день. Для тих кому потрібний ріелтор в Оттаві , будь ласка звертайтесь. В основному займаюсь купівлею і продажем житла але також по можливості допомагаю з орендою. Якщо у вас є запитання чи потреби буду рада з вами поспілкуватися. Звертайтесь будь ласка в імейлі чи телефон . Гарного всім дня